Netflix viser "Vi har problemer med at afspille denne titel i øjeblikket".

Vi har problemer med at afspille denne titel i øjeblikket.

Fejlen kan opstå, hvis et netværksproblem forhindrer enheden i at få forbindelse til Netflix, eller hvis der er et problem med den serie eller film, du forsøger at se.

Hvis du får en anden fejlmeddelelse, eller hvis en fejlkode vises efter fejlmeddelelsen, kan du søge i vores Hjælp-center efter den pågældende meddelelse eller kode (f.eks. "kan ikke oprette forbindelse til Netflix" eller "ui-1234").

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Chromecast

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Xbox 360

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

Afinstaller Netflix

1. Gå til Xbox 360-dashboardet, og vælg Apps > Mine apps (My Apps).

2. Markér Netflix-appen.

3. Tryk på knappen X for at se oplysninger om appen.

4. Vælg Slet (Delete) > Ja (Yes).

Geninstaller Netflix

1. Gå til Xbox 360-dashboardet, og gå til Apps.

2. Vælg Netflix for at downloade appen.

3. Prøv Netflix igen.

Ryd systemcachen

1. Tryk på knappen Guide på din controller.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. VælgSystemindstillinger (System Settings).

4. Vælg Lager (Storage).

5. Markér Hukommelseskort (Memory Unit), Harddisk (Hard Drive) ellerUSB-lager (USB Storage), og tryk derefter på Y på din controller.

6. Vælg Ryd systemcache (Clear System Cache).

• Hvis du ikke ser Ryd systemcache (Clear System Cache), skal du kontrollere en anden lagerenhed.

7. Vælg Ja (Yes), når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenhed.

8. Prøv at starte Netflix igen, når du har ryddet systemcachen.

Slet data, der er gemt i Netflix

1. Vælg Indstillinger, og derefter System i Xbox Dashboard.

2. Vælg Lager (Storage).

3. Vælg Alle enheder (All Devices), hvis det er muligt, eller vælg den første enhed på listen. Det er sandsynligvis et hukommelseskort (Memory Unit), et USB-lager (USB storage) eller en harddisk (Hard Drive).

Bemærk:
    Følg nedenstående trin for hver enhed, hvis du ser flere enheder.
  4. Vælg Spil og apps (Games and Apps).

5. Vælg Netflix.

6. Vælg Gemt Netflix-spil (Netflix Saved Game).

7. Vælg Slet (Delete).

8. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

9. Hvis du ser Netflix Xbox 360-spil (Netflix Xbox 360 Game), skal du vælge det og derefter vælge Slet og bekræft (Delete and confirm).

10. Hvis du ser Opdatering af Netflix-titel (Netflix Title Update), skal du vælge det og derefter vælge Slet og bekræft (Delete and confirm).

11. Prøv Netflix igen.

Xbox One

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Ryd systemcachen

1. Tryk og hold nede på tænd/sluk-knappen foran på konsollen, indtil den er helt slukket.

2. Tag lysnetledningen ud af bagsiden af konsollen, så konsollen ikke er forbundet til strømforsyningen.

3. Tryk på konsollens tænd/sluk-knap fem gange. Dette vil sikre, at eventuel tilbageværende strøm på batteriet vil blive drænet, så konsollens cache ryddes.

4. Sæt lysnetledningen i konsollen igen.

5. Tænd for konsollen med tænd/sluk-knappen.

6. Prøv Netflix igen.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.