Netflix viser "Denne titel er ikke tilgængelig, hvor du befinder dig."

Hvis du får fejlkoden E103 eller denne fejlmeddelelse:

Denne titel er ikke tilgængelig, hvor du befinder dig. Vælg en anden titel.

Det betyder, at Netflix ikke kan fastslå, hvilket land du befinder dig i. Vælg den løsning nedenfor, der passer bedst på dig, for at løse problemet.

Hvis den serie eller film, du var ved at se, ikke længere er tilgængelig

Hvis du bruger en VPN-forbindelse til Netflix

Fejlen kan forekomme, hvis en VPN-forbindelse er aktiv på din enhed eller dit netværk, når du bruger Netflix. Deaktiver din VPN-forbindelse, og prøv Netflix igen for at løse problemet.

Du kan få mere at vide om brugen af VPN-forbindelser, tjekke om en VPN-forbindelse er aktiv eller slå din VPN-forbindelse fra ved at gå til Se serier og film via VPN.

Hvis du er ude at rejse eller er flyttet til et andet land for nylig

De serier og film, der er tilgængelige på Netflix i ét land, kan være forskellige fra andre lande, og din enhed skal muligvis opdateres.

Log ud af Netflix og ind igen for at løse problemet.

Inden du logger af, skal du sørge for at have din e-mail og adgangskode til Netflix klar.

Hvis Netflix tror, du befinder dig i et andet land

Hvis du ikke er ude at rejse, eller hvis du ikke er flyttet til et andet land eller en anden region, kan Netflix muligvis ikke finde ud af, hvor du befinder dig ud fra din internetforbindelse. Følg trinnene under Netflix tror, jeg befinder mig i et andet land for at løse problemet.