Underteksterne er for store.

Når både Netflix-appen og enheden er indstillet til at vise større undertekster, kan undertekster og tekstning blive for store. Problemet kan løses ved at ændre indstillingerne for undertekster på enten din Netflix-konto eller din enhed.

• På din Netflix-konto: Gå tilSådan ændres visningen af undertekster og tekstning for hørehæmmede. Justering af denne indstilling i Netflix-appen vil ændre underteksternes udseende på alle dine enheder.

• På din enhed: Kontakt producenten af enheden for at få hjælp til ændre underteksternes udseende. Justering af disse indstillinger kan ændre underteksternes udseende i alle apps på enheden.