Sådan bruger du Smart-downloads

Brug Smart-downloads til automatisk at downloade serier og film til din enhed.

Smart-downloads giver dig mulighed for at få titler automatisk på to måder: Download næste episode og Downloads til dig.

Denne funktion er ikke tilgængelig med et Netflix-abonnement med reklamer.

Download næste episode

Episoderne i serien bliver automatisk slettet, efter du har set dem, og den næste episode downloades til dig. Få mere at vide, eller se trinnene til at slå det til eller fra.

Downloads til dig

Downloader automatisk et udvalg af serier og film, som vi tror, du vil kunne lide. Få mere at vide, eller se trinnene til at slå det til eller fra.