Sådan bruges Netflix på Apple Vision Pro

Netflix er tilgængelig i Safari-browserappen på din Apple Vision Pro.

Konfigurer Netflix
Netflix-funktioner
Log ud fra Netflix

Sådan logger du på din Netflix-konto på din Apple Vision Pro:

1. Gå til Safari-appen og tryk samlet med fingrene for at vælge.

2. Se på mikrofonknappen i søgefeltet, og sig "Netflix."

3. Naviger til Log ind, og tryk derefter samlet med fingrene for at vælge og følge trinnene til at logge ind.

Bemærk:
For at kunne se Netflix i Safari med din Apple Vision Pro, skal den have installeret de sidste nye versioner af visionOS og Safari.

Navigation
Du kan gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste. Hver række repræsenterer en kategori (f.eks. komedier eller dramaer), som vi viser dig på baggrund af, hvad du har set.

Undertekster og alternativ lyd
Læs, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd, som er tilgængelige på mange serier og film. Du kan tilpasse udseendet af undertekster og tekstning for hørehæmmede på mange enheder. Enheder, der ikke understøtter tilpasning, viser undertekster og tekstning for hørehæmmede i deres standardudseende.

Downloads
Download af serier og film til offline visning er ikke understøttet, når du bruger Apple Vision Pro.

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Gå til Safari-appen og tryk med fingrene for at vælge.

2. Se på mikrofonknappen i søgefeltet, og sig "Netflix."

3. Vælg din profil.

4. Gå til profilikonet i øverste højre hjørne, og gå derefter til Log ud af Netflix , og tryk med fingrene for at vælge.