Sådan ændrer du din e-mailadresse for Netflix

For at ændre den e-mailadresse, du bruger til at logge ind på Netflix med, skal du gå til siden Rediger e-mail. Du skal muligvis logge ind, hvis du ikke allerede har gjort det.

• Hvis en børneprofil er aktiv, skal du først skifte til en anden profil og derefter prøve igen.

• Det kan være nødvendigt at bekræfte din identitet, før du foretager en ændring.

• E-mailadressen skal bestå af mellem 4 og 50 tegn.

• Du kan ikke skifte til en e-mailadresse, der allerede bruges på en anden konto.

Hvis du ikke kan logge ind med din nuværende adgangskode, skal du sende en e-mail til dig selv til nulstilling af adgangskoden.

Hvis du har glemt den e-mailadresse, du bruger til din konto, kan du gå til vores side Opdater adgangskode, e-mail eller telefonnummer trykke eller klikke påJeg har glemt min e-mailadresse eller mit telefonnummer og følge trinnene.