Kontoadministration, e-mailkommunikation og privatliv

Herunder finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi får om kontoadministration, e-mailkommunikation og privatliv.

Hvordan afmelder jeg min konto?

Hvordan opdaterer jeg mine kontooplysninger?

Jeg ser debiteringer fra Netflix, som jeg ikke har godkendt

Jeg har et faktureringsrelateret spørgsmål.

Du kan få svar på almindelige spørgsmål om fakturering ved at gå til Fakturering og betalinger.

Kontakt os, hvis du har specifikke spørgsmål om betalinger på din konto.

Hvordan fjerner jeg en person, der bruger min konto uden min tilladelse?

Hvordan skjuler jeg titler i min visningshistorik?

Hvordan deler I mine personoplysninger?

Vi bruger de personoplysninger, vi indsamler, til at levere, vedligeholde, forbedre og promovere Netflix-tjenesten og til at kommunikere med dig. Vi deler personoplysninger til begrænsede formål som forklaret i voresprivatlivserklæring (se afsnittet "Hvem vi deler personoplysninger med"). For eksempel kan dine personlige oplysninger blive videregivet til eller gjort tilgængelige for andre virksomheder, agenter eller underleverandører, der udfører tjenester på vores vegne, såsom vores kundeservicerepræsentanter og it-tjenesteudbydere. Disse firmaer får dog ikke bemyndigelse til at bruge eller videregive brugernes personoplysninger bortset fra i forbindelse med leveringen af deres tjenester (som kan omfatte vedligeholdelse og forbedring af deres tjenester).

Hvordan afmelder jeg e-mails fra Netflix?

Vi giver dig mulighed for at fravælge markedsføring og visse andre e-mails fra Netflix, herunder undersøgelser. Se Hvordan administrerer jeg e-mails fra Netflix for at få vejledning til at fravælge e-mails.

Jeg fandt ikke det, jeg søgte.

Hvis du ikke fik svar på dine spørgsmål om privatlivsbeskyttelse, kan du få flere oplysninger på vores hjælpeside om sikkerhed og beskyttelse af personoplysninger. Du kan også se vores privatlivserklæring på netflix.com/privacy. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte os.

Se vores hjælpeside for sikkerhed og beskyttelse af fortrolige oplysninger for at få oplysninger om flere emner.