Netflix gratis prøveperiode

Netflix tilbyder ikke gratis prøveperioder, men du kan altid ændre dit abonnement eller afmelde dig online når som helst, hvis du ikke mener, at Netflix er noget for dig. Der findes ingen kontrakter, ingen afmeldingsgebyrer og ingen binding.

Du kan tilmelde dig og få fordel af alt det, som Netflix kan tilbyde. Som Netflix-medlem giver alle vores abonnementer dig adgang til hele vores katalog af serier og film. Du kan få mere at vide om vores abonnementer og vælge det, der fungerer bedst for dig.