Netflix siger, at mit system ikke er kompatibelt.

Hvis du får vist meddelelsen Fejl ved systemkompatibilitet (System Compatibility Error) på din computer, skal du sørge for, at dit system overholder systemkrav for HTML5-afspiller og Silverlight.

Følg nedenstående trin til fejlfinding på din computer for at løse problemet, når du er sikker på, at dit system er kompatibelt.

Trin til Windows
Trin til Mac

Fejlfinding i din browser

1. Ryd browsercookies
    Din browser anvender måske en forældet eller beskadiget indstilling i cookie-filen.

1. Gå til netflix.com/clearcookies for at fjerne Netflix-cookien. Dette vil logge dig af Netflix.com og omdirigere dig til Netflix-startskærmen.

2. Vælg Log ind (Sign In) for at logge ind igen og afspille serien eller filmen.

2. Genstart din browser
    Nogle gange bliver problemet løst, hvis browseren genstartes.

• Luk din browser, genstart den, og afspil serien eller filmen igen.

3. Prøv en anden browser
    Vi anbefaler, at du opdaterer til en browser, der understøtter HTML5, for at sikre, at din computer er optimeret til vores webafspiller. Download den nyeste version af Google Chrome, -ERR:REF-NOT-FOUND-Mozilla Firefox eller Opera, og prøv Netflix igen. Vores webafspiller fungerer bedst på:

• Google Chrome på Windows XP Service Pack 2 eller nyere.

• Mozilla Firefox på Windows Vista eller nyere.

• Opera på Windows Vista Service Pack 2 eller nyere.

Streamer du fra en mobil- eller satellitforbindelse?

Hvis du streamer fra en mobil- eller satellitforbindelse, understøtter din tjeneste muligvis ikke streaming eller opfylder muligvis ikke minimumskravene for streaming. Kontakte din tjenesteudbyder for at få yderligere assistance.

Har du antivirussoftware installeret?

Nogle gange kan antivirussoftware forstyrre den afspiller, Netflix anvender til at afspille film og serier.

• Deaktiver din antivirussoftware, og afspil serien eller filmen igen.

• Hvis afspilningen af en serie eller film genoptages efter deaktivering af din antivirussoftware, kan det skyldes, at softwaren er forældet eller ubevidst forhindrer Netflix i at afspille. Kontakt producenten af din antivirussoftware for at få hjælp til disse problemer.

Fejlfinding i din browser

1. Ryd browsercookies
    Din browser anvender måske en forældet eller beskadiget indstilling i cookie-filen.

1. Gå til netflix.com/clearcookies for at fjerne Netflix-cookien. Dette vil logge dig af Netflix.com og omdirigere dig til Netflix-startskærmen.

2. Vælg Log ind (Sign In) for at logge ind igen og afspille serien eller filmen.

2. Genstart din browser
    Nogle gange bliver problemet løst, hvis browseren genstartes.

• Luk din browser, genstart den, og afspil serien eller filmen igen.

3. Prøv en anden browser
    Vi anbefaler, at du opdaterer til en browser, der understøtter HTML5, for at sikre, at din computer er optimeret til vores webafspiller. Du skal downloade den seneste udgave af Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera eller Safari og prøve Netflix igen. Vores webafspiller fungerer bedst på:

• Google Chrome på Mac OS X 10.9 eller senere (Snow Leopard).

• Mozilla Firefox på Mac OS X 10.7 eller senere.

• Opera på Mac OS X 10.9 eller senere.

• Safari på Mac OS X 10.10 eller nyere.

Streamer du fra en mobil- eller satellitforbindelse?

Hvis du streamer fra en mobil- eller satellitforbindelse, understøtter din tjeneste muligvis ikke streaming eller opfylder muligvis ikke minimumskravene for streaming. Kontakte din tjenesteudbyder for at få yderligere assistance.

Har du antivirussoftware installeret?

Nogle gange kan antivirussoftware forstyrre den afspiller, Netflix anvender til at afspille film og serier.

• Deaktiver din antivirussoftware, og afspil serien eller filmen igen.

• Hvis afspilningen af en serie eller film genoptages efter deaktivering af din antivirussoftware, kan det skyldes, at softwaren er forældet eller ubevidst forhindrer Netflix i at afspille. Kontakt producenten af din antivirussoftware for at få hjælp til disse problemer.

Sørg for, at du bruger en Intel-baseret Mac

1. Klik på ikonet Apple i øverste venstre hjørne af skærmen.

2. Vælg Om denne Mac (About this Mac).

3. Bekræft, at der for Processor vises Intel.

• Fortsæt med næste trin, hvis der står Intel under Processor.

• Hvis der ikke står Intel under Processor, overholder din Mac ikke vores minimumsystemkrav.

Deaktiver Rosetta

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.

2. Klik på Finder-ikonet.

3. Vælg Gå (Go) i menulinjen øverst på skærmen.

4. Vælg Programmer (Applications).

5. Højreklik (eller tryk på CTRL, mens du klikker) på ikonet til den webbrowser, du brugte, og vælg Vis info (Get Info).

6. På fanen Deling og tilladelser (Sharing & Permissions) skal du klikke på ikonet Lås i nederste højre hjørne.

• Du kan blive bedt om at indtaste en adgangskode på dette tidspunkt. Dette er den samme adgangskode, du bruger til at logge på din computer.

7. Vælg fanen Generelt (General).

8. Fjern markeringen af Åbn vha. Rosetta (Open using Rosetta).

9. Klik på ikonet Lås i nederste højre hjørne igen for at gemme ændringerne.

10. Prøv Netflix igen.

globe