Abonnementer og priser

Netflix tilbyder flere forskellige abonnementer for at opfylde dine underholdningsbehov.

Som medlem af Netflix debiteres du månedligt på den dato, hvor du tilmeldte dig. En Netflix-konto er for personer, der bor sammen i en husstand. Få mere at vide om deling af Netflix.

Tilmeld dig Netflix i dag, og vælg mellem flere betalingsmåder. Du kan nemt ændre dit abonnement eller afmelde når som helst.

Netflix-abonnementer

Funktioner

Basis

• Ubegrænset antal film, serier og mobilspil uden reklamer

• Se med på 1 understøttet enhed ad gangen

• Se med i HD

• Download på 1 understøttet enhed ad gangen

Standard

• Ubegrænset antal film, serier og mobilspil uden reklamer

• Se med på 2 understøttede enheder ad gangen

• Se med i fuld HD

• Download på 2 understøttede enheder ad gangen

• Mulighed for at tilføje 1 ekstra medlem , der ikke bor sammen med dig

Premium

Pris (danske kroner)

Bemærk:*Ekstra medlemmer har deres egen konto og adgangskode, men deres medlemskab betales af den person, der inviterede dem til deling af Netflix-kontoen. Dit abonnement bestemmer, hvor mange pladser til ekstra medlemmer du kan tilføje.

Afhængigt af, hvor du bor, kan du blive opkrævet skatter ud over prisen for dit abonnement.