Abonnementer og priser

Netflix tilbyder flere forskellige abonnementer for at opfylde dine behov. Det abonnement, du vælger, bestemmer billedkvaliteten og det antal enheder, du kan streame Netflix på ad gangen.

Du kan se et ubegrænset antal film og serier og spille mobilspil med alle vores abonnementer.

Disse priser gælder for nye medlemmer og vil gradvist træde i kraft for alle nuværende medlemmer. Nuværende medlemmer vil modtage en e-mail 30 dage før prisændringen, medmindre de skifter abonnement.

Basis

Standard

Premium

Pris pr. måned* (danske kroner)

79 kr.

114 kr

149 kr

Antal skærme, du kan se med på samtidig

1

2

4

Antal mobiler eller tablets, du kan have downloads

1

2

4

Ubegrænset antal film, serier og spil

Se på din laptop, dit tv, din mobil eller tablet

Mulighed for HD

Mulighed for Ultra HD

Tilmeld dig Netflix i dag, og vælg mellem flere betalingsmåder. Når du er Netflix-medlem, trækkes betalingen automatisk én gang om måneden på den dato, du tilmeldte dig. Du kan til enhver tid ændre dit abonnement eller afmelde online.

Bemærk:
*Afhængigt af, hvor du bor, kan du blive opkrævet skatter ud over prisen for dit abonnement.