Abonnementer og priser

Netflix tilbyder flere forskellige abonnementer for at opfylde dine underholdningsbehov.

Som medlem af Netflix debiteres du månedligt på den dato, hvor du tilmeldte dig. En Netflix-konto er for personer, der bor sammen i en husstand. Få mere at vide om deling af Netflix.

Netflix-abonnementer

Funktioner

Basis

• Ubegrænset antal film, serier og mobilspil uden reklamer

• Se med på 1 understøttet enhed ad gangen

• Se med i HD

• Download på 1 understøttet enhed ad gangen

Standard

• Ubegrænset antal film, serier og mobilspil uden reklamer

• Se med på 2 understøttede enheder ad gangen

• Se med i fuld HD

• Download på 2 understøttede enheder ad gangen

• Mulighed for at tilføje 1 ekstra medlem , der ikke bor sammen med dig

Premium

Pris (danske kroner)

Bemærk:
*Ekstra medlemmer har deres egen konto og adgangskode, men deres medlemskab betales af den person, der inviterede dem til deling af Netflix-kontoen. Dit abonnement bestemmer, hvor mange pladser til ekstra medlemmer du kan tilføje.

Afhængigt af, hvor du bor, kan du blive opkrævet skatter ud over prisen for dit abonnement.

Tilmeld dig Netflix i dag, og vælg mellem flere betalingsmåder. Du kan nemt ændre dit abonnement eller afmelde online når som helst.