Sådan bruger du undertekster, tekstning for hørehæmmede eller vælger lydsprog

Du kan ændre undertekster, tekstning for hørehæmmede og sprog for lyd for mange serier og film. Netflix viser 5-7 relevante sprog på tv'er og tv-forbundne enheder baseret på din placering og dine sprogindstillinger. På iPhones, iPads, Android-telefoner og -tablets og i webbrowsere kan du se alle tilgængelige sprog for en titel. Ved downloads viser Netflix de 2 mest relevante sprog.

Bemærk:
Du kan se undertekster, selv om dine indstillinger for undertekster er slået fra, når du ser serier og film, der indeholder dialog på et andet sprog end titlens originalsprog.

Sådan bruger du undertekster, tekstning for hørehæmmede eller vælger lydsprog:

1. Åbn Netflix, og begynd at afspille en serie eller en film.

2. Udfør den angivne handling for din enhed:

Enhed

Handling

Mobiltelefoner eller tablets, computere

Tryk eller klik på skærmen

Smart-tv'er, Blu-ray-afspillere, set-top-bokse, spillesystemer, streamingafspillere

Tryk på pil op eller pil ned på fjernbetjeningen.

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Hold midterknappen på Apple TV-fjernbetjeningen nede.

Apple TV 4 og Apple TV 4K

Stryg opad, eller tryk på pil op på Apple TV-fjernbetjeningen.

4. Enten øverst eller nederst på skærmen skal du vælge Lyd og undertekster knap til undertekster. På tv'er kan sprogindstillingerne blive vist i bunden uden ikonet. Du kan vælge mellem de viste sprog eller vælge Andre for at se alle sprogindstillinger.

5. Foretag ændring af valget af lyd eller undertekster.

Bemærk:
Indstillinger for undertekster og lyd gemmes ikke altid, når titler for børn ses med en voksenprofil. De gemmes, når titlerne ses med en børneprofil. Hvis du er nødt til at nulstille dine undertekster, hver gang du prøver at se Netflix, kan du afspille en titel med en aldersgrænse til teenagere eller ældre i 2-3 minutter, som er indstillet til dit foretrukne sprog for lyd. Dette vil gemme dine indstillinger ved fremtidig visning.

For titler med undertekster for døve og hørehæmmede (TTV) vises TTV-symbolet  på en titels oplysningsside.

Bemærk:
Nogle serier har muligvis ikke TTV for alle sæsoner eller episoder.

Hvis en titel ikke har TTV, vil du som standard blive vist undertekster, som kun omfatter dialogen og ikke indeholder beskrivelser af f.eks. lyde eller musik.