Netflix-fejl tvq-prfls-102

Du er blevet logget af din konto. Log ind igen.

Denne fejl opstår normal, hvis data, som er gemt på din enhed, forhindrer Netflix i at indlæse, eller hvis din enhed blev logget af din Netflix-konto.

Du skal på din Netflix-konto igen for at se videre.

Hvis du fortsat får fejlmeddelelsen, kan du følge trinnene for din enhed for at løse problemet.

Smart-tv

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Tjek dine seneste e-mails fra Netflix

Hvis du for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, der angiver, at vi har nulstillet din adgangskode, kan du følge disse trin for at få adgang til din konto igen.

Hvis du ikke for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, skal du fortsætte med fejlfinding nedenfor.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Streamingafspiller

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Tjek dine seneste e-mails fra Netflix

Hvis du for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, der angiver, at vi har nulstillet din adgangskode, kan du følge disse trin for at få adgang til din konto igen.

Hvis du ikke for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, skal du fortsætte med fejlfinding nedenfor.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

PlayStation 5

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Tjek dine seneste e-mails fra Netflix

Hvis du for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, der angiver, at vi har nulstillet din adgangskode, kan du følge disse trin for at få adgang til din konto igen.

Hvis du ikke for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, skal du fortsætte med fejlfinding nedenfor.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

PlayStation 4

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Tjek dine seneste e-mails fra Netflix

Hvis du for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, der angiver, at vi har nulstillet din adgangskode, kan du følge disse trin for at få adgang til din konto igen.

Hvis du ikke for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, skal du fortsætte med fejlfinding nedenfor.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

PlayStation 3

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Tjek dine seneste e-mails fra Netflix

Hvis du for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, der angiver, at vi har nulstillet din adgangskode, kan du følge disse trin for at få adgang til din konto igen.

Hvis du ikke for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, skal du fortsætte med fejlfinding nedenfor.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Xbox Series X/S

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Tjek dine seneste e-mails fra Netflix

Hvis du for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, der angiver, at vi har nulstillet din adgangskode, kan du følge disse trin for at få adgang til din konto igen.

Hvis du ikke for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, skal du fortsætte med fejlfinding nedenfor.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

Xbox One

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Tjek dine seneste e-mails fra Netflix

Hvis du for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, der angiver, at vi har nulstillet din adgangskode, kan du følge disse trin for at få adgang til din konto igen.

Hvis du ikke for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, skal du fortsætte med fejlfinding nedenfor.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Xbox 360

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Tjek dine seneste e-mails fra Netflix

Hvis du for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, der angiver, at vi har nulstillet din adgangskode, kan du følge disse trin for at få adgang til din konto igen.

Hvis du ikke for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, skal du fortsætte med fejlfinding nedenfor.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Blu-Ray-afspiller

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Tjek dine seneste e-mails fra Netflix

Hvis du for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, der angiver, at vi har nulstillet din adgangskode, kan du følge disse trin for at få adgang til din konto igen.

Hvis du ikke for nylig har modtaget en e-mail fra Netflix, skal du fortsætte med fejlfinding nedenfor.