Brug af Netflix på din Windows-computer

Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgængelig på Windows-computere, der bruger Google Chrome-, Internet Explorer-, Microsoft Edge-, Mozilla Firefox- eller Opera-browseren, eller Windows 8- eller Windows 10-appen. Netflix-streamingfunktioner på Windows-computere omfatter:

Navigation:

Gennemse rækker af filmplakater: Forsiden på Netflix.com viser rækker af serier og film, som du kan gennemse. Du kan også gennemse genrer fra menuen Gennemse (Browse).

Søgning: Søg efter titler på film eller serier, skuespillere, instruktører eller genrer ved hjælp af søgefeltet i det øverste højre hjørne af Netflix.com-menulinjen.

Sider med film eller serier: Hold musen over en plakat for en film eller en serie for at se yderligere oplysninger som f.eks. en kort synopsis, produktionsår eller aldersrestriktion. Et klik på titlen fra denne sektion fører dig til den komplette informationsside for filmen eller serien.

Afspilning: Klik på en plakat for at begynde afspilning af en film eller tv-serie. Under afspilning kan du anvende rullelisten nederst på afspillerskærmen til at spole hurtigt frem/tilbage eller se flere valgmuligheder. Du kan afslutte afspilning ved at klikke på tilbage-knappen i øverste venstre hjørne af din skærm. Hvis rullelisten eller tilbage-knappen ikke er synlig på din skærm, skal du blot bevæge markøren, indtil de vises.

Understøttede regioner:

Netflix understøtter streaming på Windows-computere med understøttede browsere i alle områder, hvor Netflix er tilgængelig.

Opløsning:

Windows-computere understøtter streaming op til 4K, afhængigt af din browser.

• Google Chrome op til 720p

• Internet Explorer op til 1080p

• Microsoft Edge op til 4K*

• Mozilla Firefox op til 720p

• Opera op til 720p

• Windows 8-app op til 1080p

• Windows 10-app op til 4K*

*Streaming i 4K kræver en HDCP 2.2-kompatibel forbindelse til en skærm med mulighed for 4K, Intels 7. generations Core CPU og de nyeste Windows-opdateringer. Kontakt producenten af dit system for at få bekræftet specifikationerne.

Undertekster og alternativ lyd:

Vælg ikonet Lyd og undertekster for at aktivere undertekster eller lyd på et andet sprog, hvis filmen eller serien tilbyder dette.

Du kan se Netflix på din Windows-computer ved at gå til Netflix.com. Visning på Netflix.com understøttes af browserne Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Opera. Komplette systemkrav kan ses her. Følg nedenstående trin for at logge på din Netflix-konto via browseren.

På Netflix.com

1. Vælg din foretrukne browser, og gå til netflix.com.

2. Vælg Log på (Sign In).

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

Du er nu logget på din Netflix-konto. God fornøjelse!

Windows 8-app

1. Vælg Store i menuen Start.

2. Få vist Amuletbjælken (Charms Bar) ved at føre fingeren fra højre mod venstre på skærmen eller ved at flytte musen til det øverste højre hjørne af skærmen.

3. Vælg Søg (Search)

4. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

5. Vælg Netflix blandt resultaterne.

6. Vælg Installer (Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

7. Vend tilbage til menuen Start.

8. Vælg Netflix app’en.

9. Vælg Log ind (Sign In).

10. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

11. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

Windows 10-app

1. Vælg Butik (Store) i menuen Start.

2. Vælg Søg (Search) øverst til højre på skærmen.

3. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

4. Vælg Netflix i søgeresultaterne.

5. Vælg Gratis/Installér (Free/Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

6. Vend tilbage til menuen Start.

7. Vælg Netflix app’en.

8. Vælg Log ind (Sign In).

9. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix,

10. Vælg Log på (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Har du problemer med at downloade Netflix?

Hvis du har problemer med at downloade Netflix-appen på din enhed, kan det skyldes et problem med din internetforbindelse. Gå til Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning for at få hjælp til at løse dette problem.

Hvis du får en bestemt fejlmeddelelse, når du prøver at downloade Netflix til din enhed, skal du muligvis kontakte producenten af enheden for at få yderligere hjælp.

På Netflix.com

1. Vælg din foretrukne browser, og gå til netflix.com.

2. På Netflix-startsiden skal du føre musen over dit profilnavn i sidens øverste højre hjørne.

3. Vælg Log af (Sign out of) Netflix.

4. Du er nu logget af din Netflix-konto.

Bemærk:
Disse trin vil kun logge dig af Netflix i din nuværende browser. Hvis du er logget på din Netflix-konto i mere end én browser, skal du gentage trinnene i alle browsere, som du bruger til Netflix.

Windows 8-app

1. Fra Netflix-appen skal du føre fingeren fra højre mod venstre på skærmen for at åbne amuletlinjen (Charms bar).

2. Vælg muligheden Indstillinger (Settings) på amuletlinjen.

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Log ud (Sign Out) igen for at bekræfte handlingen.

Windows 10-app

1. Fra Netflix-appen skal du vælge ikonet Flere muligheder (More options) øverst til højre.

2. Vælg Log ud (Sign Out).

3. Vælg Log ud (Sign Out) igen for at bekræfte handlingen.

Netflix er i tilgængelig i Ultra HD på Windows-computere. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Microsoft Edge-browseren eller Windows 10-appen

• En skærm med mulighed for 4K (med en HDCP 2.2-kompatibel forbindelse, hvis ekstern skærm), Intels 7. generations Core CPU og de nyeste Windows-opdateringer

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Høj (High) eller Automatisk (Automatic). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

På din Windows-computer kan du streame Netflix i HDR i Microsoft Edge-browseren eller i Netflix-appen, der er kan hentes i Microsoft Store.

Hvis du vil streame HDR-indhold på din Windows-computer, skal dit system som minimum opfylde følgende krav:

Hvis du bruger en integreret Intel-GPU:

• Kræver Windows 10 Creators Update (version 1703).

• CPU: 7. generations core-processor (i3, i5 eller i7 7xxx eller 7Yxx) eller derover.

• Grafikdriver: 22.XX.XX series, version 4708 eller derover.

Bemærk:
Enheder skal være HDR-kompatible fra producenten.

Hvis du bruger en separat NVIDIA-GPU:

• Kræver Windows 10 Fall Creators Update (version 1703).

• GPU: 1050-, 1060-, 1070- og 1080-kort med mindst 3 GB video-RAM.

• Grafikdriver: 387.68 (23.21.13.8768) eller derover.