Netflix-fejl tvq-pb-101 (1.1.6.5)

Denne fejl opstår, når et netværksproblem forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Amazon Fire TV/Stick

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontrollér din internetforbindelse

Du kan teste din enheds forbindelse ved at prøve med en anden app med forbindelse til internettet. Nogle enheder har en netværkstest til rådighed under indstillingerne.

Hvis andre apps ikke virker, eller du får en netværksfejl, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet.

Bemærk:
Da fremgangsmåden for at forbinde til internettet eller fejlfinde et netværksproblem ofte er specifikke for hver enkelt enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at forbinde din enhed.

Sådan finder du fremgangsmåden til at forbinde din enhed:

• Læs den vejledning eller brugermanual, som fulgte med din enhed.

• Kontakt producenten for at få hjælp til at forbinde din enhed til internettet.

Hvis din enhed er forbundet, og du stadig oplever problemer, så følg de næste trin.

Genstart enheden

1. Tryk på knappen Home på din fjernbetjening til dit Amazon Fire TV.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Mit Fire TV (My Fire TV).

• Hvis du ikke kan se My Fire TV, skal du vælge System eller Enhed.

4. Vælg Genstart (Restart).

5. Prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Blu-Ray-afspiller

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

PlayStation 3

Test din internetforbindelse

1. Fra hovedmenuen på PS3 skal du gå til Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke allerede er på hovedmenuen, skal du holde knappen PS3 på midten af controlleren nede, vælge Afbryd (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings).

3. Vælg Internetforbindelse (Internet Connection), og kontrollér, at den er indstillet til Aktiveret (Enabled). Hvis indstillingen er Deaktiveret (Disabled), skal du vælge Aktivér (Enable).

4. Vælg Internetforbindelsestest (Internet Connection Test).

• Hvis du kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontrollere datoen og klokkeslættet.

• Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan der være problemer med netværksforbindelsen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

PlayStation 4

Kontrollér din internetforbindelse

Du kan teste din enheds forbindelse ved at prøve med en anden app med forbindelse til internettet. Nogle enheder har en netværkstest til rådighed under indstillingerne.

Hvis andre apps ikke virker, eller du får en netværksfejl, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet.

Bemærk:
Da fremgangsmåden for at forbinde til internettet eller fejlfinde et netværksproblem ofte er specifikke for hver enkelt enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at forbinde din enhed.

Sådan finder du fremgangsmåden til at forbinde din enhed:

• Læs den vejledning eller brugermanual, som fulgte med din enhed.

• Kontakt producenten for at få hjælp til at forbinde din enhed til internettet.

Hvis din enhed er forbundet, og du stadig oplever problemer, så følg de næste trin.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

PlayStation 5

Kontrollér din internetforbindelse

Du kan teste din enheds forbindelse ved at prøve med en anden app med forbindelse til internettet. Nogle enheder har en netværkstest til rådighed under indstillingerne.

Hvis andre apps ikke virker, eller du får en netværksfejl, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet.

Bemærk:
Da fremgangsmåden for at forbinde til internettet eller fejlfinde et netværksproblem ofte er specifikke for hver enkelt enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at forbinde din enhed.

Sådan finder du fremgangsmåden til at forbinde din enhed:

• Læs den vejledning eller brugermanual, som fulgte med din enhed.

• Kontakt producenten for at få hjælp til at forbinde din enhed til internettet.

Hvis din enhed er forbundet, og du stadig oplever problemer, så følg de næste trin.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

Roku

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontrollér din internetforbindelse

Du kan teste din enheds forbindelse ved at prøve med en anden app med forbindelse til internettet. Nogle enheder har en netværkstest til rådighed under indstillingerne.

Hvis andre apps ikke virker, eller du får en netværksfejl, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet.

Bemærk:
Da fremgangsmåden for at forbinde til internettet eller fejlfinde et netværksproblem ofte er specifikke for hver enkelt enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at forbinde din enhed.

Sådan finder du fremgangsmåden til at forbinde din enhed:

• Læs den vejledning eller brugermanual, som fulgte med din enhed.

• Kontakt producenten for at få hjælp til at forbinde din enhed til internettet.

Hvis din enhed er forbundet, og du stadig oplever problemer, så følg de næste trin.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tag stikket til dit modem og router ud af stikkontakten.

3. Vent 30 sekunder.

4. Tilslut dit modem.

5. Vent ét minut.

6. Tilslut din router.

7. Vent ét minut.

8. Tilslut din enhed.

9. Prøv Netflix igen.

Nogle modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Set-top-boks eller streamingafspiller

Kontrollér din internetforbindelse

Du kan teste din enheds forbindelse ved at prøve med en anden app med forbindelse til internettet. Nogle enheder har en netværkstest til rådighed under indstillingerne.

Hvis andre apps ikke virker, eller du får en netværksfejl, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet.

Bemærk:
Da fremgangsmåden for at forbinde til internettet eller fejlfinde et netværksproblem ofte er specifikke for hver enkelt enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at forbinde din enhed.

Sådan finder du fremgangsmåden til at forbinde din enhed:

• Læs den vejledning eller brugermanual, som fulgte med din enhed.

• Kontakt producenten for at få hjælp til at forbinde din enhed til internettet.

Hvis din enhed er forbundet, og du stadig oplever problemer, så følg de næste trin.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Smart-tv

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontrollér din internetforbindelse

Du kan teste din enheds forbindelse ved at prøve med en anden app med forbindelse til internettet. Nogle enheder har en netværkstest til rådighed under indstillingerne.

Hvis andre apps ikke virker, eller du får en netværksfejl, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet.

Bemærk:
Da fremgangsmåden for at forbinde til internettet eller fejlfinde et netværksproblem ofte er specifikke for hver enkelt enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at forbinde din enhed.

Sådan finder du fremgangsmåden til at forbinde din enhed:

• Læs den vejledning eller brugermanual, som fulgte med din enhed.

• Kontakt producenten for at få hjælp til at forbinde din enhed til internettet.

Hvis din enhed er forbundet, og du stadig oplever problemer, så følg de næste trin.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox 360

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Test din internetforbindelse

1. Fra hovedmenuen på Xbox 360 skal du gå til Indstillinger (Settings).

2. VælgSystemindstillinger (System Settings).

3. Vælg Netværksindstillinger (Network Settings).

4. Vælg Kabelnetværk (Wired Network) eller Trådløst netværk (Wireless Network) afhængigt af forbindelsesmetode.

5. Vælg Test Xbox LIVE-forbindelse (Test Xbox LIVE Connection).

6. Vælg Fortsæt (Continue).

• Hvis din forbindelsestest lykkedes, skal du fortsætte nedenstående fejlfinding.

• Hvis forbindelsestesten mislykkedes, kan du søge efter yderligere hjælp på Microsofts supportwebsted til Xbox

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox One

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Test din internetforbindelse

1. Tryk på Xbox-knappen på din Xbox-controller for at åbne denne guide.

2. I menuen Profil og system (Profile & system) skal du vælge Indstillinger (Settings).

3. Vælg Generelt (General) > Netværksindstillinger (Network settings) > Test netværksforbindelsen (Test network connection).

• Hvis testen mislykkes, kan du få hjælp til fejlmeddelelserne på Xbox' netværkssupportside.

• Fortsæt herunder, hvis testen viser, at din enhed er forbundet.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Xbox Series X/S

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Test din internetforbindelse

1. Tryk på Xbox-knappen på din Xbox-controller for at åbne denne guide.

2. I menuen Profil og system (Profile & system) skal du vælge Indstillinger (Settings).

3. Vælg Generelt (General) > Netværksindstillinger (Network settings) > Test netværksforbindelsen (Test network connection).

• Hvis testen mislykkes, kan du få hjælp til fejlmeddelelserne på Xbox' netværkssupportside.

• Fortsæt herunder, hvis testen viser, at din enhed er forbundet.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.