Netflix viser "Netflix-appen kan ikke startes. (15003)"

Hvis du ser fejlen:

Netflix-appen kan ikke startes. Prøv at starte den igen. (15003)

Det betyder normalt, at Netflix-appen skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Opdater Netflix-appen

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, , og tryk på Opdater.

Du kan også opdatere Netflix-appen ved at følge disse trin:

1. Åbn Play Butik-appen. Hvis du ikke har den, skal du måske løse et problem med Play Butik.

2. Skriv "Netflix" i søgefeltet.

3. På listen skal du trykke på Netflix-appen. Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, kan du følge disse trin i stedet.

4. Tryk på Opdater. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er appen allerede opdateret.

Hvis disse trin ikke løser dit problem, er den nuværende version af Netflix-appen sandsynligvis ikke kompatibel med din Android-version. Følg disse trin for at løse problemet.