Netflix viser: "Beklager, men denne konto er ikke længere aktiv."

Hvis du får fejlkoden E111 eller denne meddelelse:

Beklager, men denne konto er ikke længere aktiv. Tilmeld dig igen, eller log på en anden konto.

Det betyder, at din Netflix-konto ikke længere er aktiv, eller at data gemt på enheden skal opdateres.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Tv eller streamingenhed

Sørg for, at din Netflix-konto er aktiv

Problemet kan opstå, hvis dit Netflix-medlemskab ikke længere er aktivt eller er sat i bero.

For at løse problemet skal du muligvis:

HVis dit Netflix-medlemskab i øjeblikket er aktit, eller du ikke kan se valgmuligheden Start medlemskab igendin kontoside, skal du gå til de næste trin.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Kontakt producenten af enheden

Disse trin kan slette apps, data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Sørg for at have dit wi-fi-navn, din adgangskode og Netflix-loginoplysninger klar, før du fortsætter.

Kontakt firmaet, der har fremstillet din enhed, for at løse problemet.

Når du taler med dem, skal du bede dem om hjælp med disse trin. Efter hvert trin kan du prøve Netflix igen, for at se om det har virket..

1. Opdater din enheds firmware eller software til den seneste version.

2. Nulstil enheden til de oprindelige indstillinger, som da du fik den.

Hvis dette ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix på.

iPhone og iPad

Sørg for, at din Netflix-konto er aktiv

Problemet kan opstå, hvis dit Netflix-medlemskab ikke længere er aktivt eller er sat i bero.

For at løse problemet skal du muligvis:

HVis dit Netflix-medlemskab i øjeblikket er aktit, eller du ikke kan se valgmuligheden Start medlemskab igendin kontoside, skal du gå til de næste trin.

Log af Netflix

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu ikonet mere øverst til højre.

4. Tryk på Log ud  ikon for at logge ud, og tryk derefter på Log ud for at bekræfte.

5. Log på Netflix, og prøv igen.

Installer Netflix-appen igen

Afinstallering af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen, og tryk og hold på Netflix-appen.

2. Tryk på Fjern app (Remove app) > Slet app (Delete app) > Slet (Delete).

3. Åbn App Store og søg efter "Netflix."

4. Tryk på Netflix og derefter på sky-ikonet for at hente appen. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, så følg Apples trin til at nulstille den.

5. Prøv Netflix igen, når appen er installeret.

Bemærk:
Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, når du har fjernet den, skal du følge Apples trin til at downloade appen i App Store igen.

Android-baseret telefon eller -tablet

Sørg for, at din Netflix-konto er aktiv

Problemet kan opstå, hvis dit Netflix-medlemskab ikke længere er aktivt eller er sat i bero.

For at løse problemet skal du muligvis:

HVis dit Netflix-medlemskab i øjeblikket er aktit, eller du ikke kan se valgmuligheden Start medlemskab igendin kontoside, skal du gå til de næste trin.

Log af Netflix

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Log ud , og tryk derefter på Log ud for at bekræfte.

5. Log på Netflix, og prøv igen.

Alle andre enheder

Sørg for, at din Netflix-konto er aktiv

Problemet kan opstå, hvis dit Netflix-medlemskab ikke længere er aktivt eller er sat i bero.

For at løse problemet skal du muligvis:

HVis dit Netflix-medlemskab i øjeblikket er aktit, eller du ikke kan se valgmuligheden Start medlemskab igendin kontoside, skal du gå til de næste trin.