Netflixin virhe F7702-1003

Jos saat tietokoneella virhekoodin F7702-1003 ja seuraavan viestin:

Anteeksi keskeytys
Netflixin toistamisessa on ongelmia. Varmista, että sinulla on käytössä Firefoxin uusin versio. Yritä sitten uudelleen.

Se tarkoittaa, että käyttämääsi Firefoxin versiota ei tueta ja se on päivitettävä, jotta se toimisi Netflixin kanssa.

Korjaa ongelma näin:

Mac

Jos tietokoneeseesi on asennettu macOS 10.15 (Catalina) tai uudempi:

Päivitä Firefox
  1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää lisää-painike.

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja vieritä sitten alas kohtaan Firefoxin päivitykset (Firefox Updates).

3. Klikkaa Asenna Firefoxin päivitys käynnistämällä uudelleen (Restart to update). Jos näet viestin "Firefox on ajan tasalla" (Firefox is up to date), selaimessasi on jo uusin versio.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia Firefoxin päivittämisessä tai saat virheviestin Päivitys epäonnistui (Update Failed), korjaa ohjelmiston päivitysongelma Mozillan ohjeiden avulla.

Jos tietokoneeseesi asennettu käyttöjärjestelmän versio on vanhempi kuin macOS 10.15:

Tietokoneesi ei pysty päivittämään viimeisimpään selainversioon, joka tarvitaan Netflixin toistamiseen.

Jos haluat käyttää Netflixiä, tarvitset Netflixin tukeman laitteen.

Windows

Päivitä Firefox

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Lisää lisää-painike.

2. Klikkaa Asetukset (Settings) ja vieritä sitten alas kohtaan Firefoxin päivitykset (Firefox Updates).

3. Klikkaa Asenna Firefoxin päivitys käynnistämällä uudelleen (Restart to update). Jos näet viestin "Firefox on ajan tasalla" (Firefox is up to date), selaimessasi on jo uusin versio.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia Firefoxin päivittämisessä tai saat virheviestin Päivitys epäonnistui (Update Failed), korjaa ohjelmiston päivitysongelma Mozillan ohjeiden avulla.

Sammuta tietokoneesi

1. Sammuta tietokoneesi valikon kautta:

• Mac: Klikkaa vasemmalta oikealta Apple-valikosta (Apple menu) > Sammuta (Shut Down).

• Windows: Klikkaa Käynnistä-valikosta (Start) Virta (Power) > Sammuta (Shut down).

• Chromebook: Klikkaa kellonaikaa oikeasta alakulmasta. > Kirjaudu ulos (Sign out) > Sammuta (Shut down).

2. Pidä virta katkaistuna vähintään 10 sekuntia.

3. Kytke se takaisin ja kokeile sitten Netflixiä uudelleen.