Netflixin virhe tvq-pb-101 (6.2.400)

Tämä virhe johtuu siitä, että verkkosi esti laitettasi yhdistämästä Netflixiin.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Roku

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.

Älytelevisio

Tarkista, voiko verkkosi toistaa Netflixiä

Julkiset verkot:

Jos käytät esimerkiksi kahvilan, hotellin tai koulun Wi-Fi-yhteyttä, kysy, onko Netflixin kaltaiset palvelut estetty.

Yksityiset verkot:

Tarkista, onko yhteytesi hitaampi kuin suositellut yhteysnopeutemme ja ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi, jos tarvitset apua.

Mobiiliverkon liityntäpisteet, matkapuhelinverkot ja satelliittiverkot voivat olla liian hitaita Netflixin käyttämiseen.