Netflixin virhe tvq-st-138

Jos saat virhekoodin tvq-st-138, johon usein liittyy seuraava ilmoitus:

Ei voida yhdistää Netflixiin. Yritä uudelleen tai käy osoitteessa: www.netflix.com/help

Se tarkoittaa yleensä, että laitteesi ei saa yhteyttä Netflixiin verkkoyhteysongelman takia. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Blu-ray-soitin

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

PlayStation 4

Lataa Netflix-sovellus uudelleen

1. Valitse virhenäytöltä Lisätietoja (More Details).

2. Valitse Lataa Netflix uudelleen (Reload Netflix).

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä.

PlayStation 5

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä.

Roku

Lataa Netflix-sovellus uudelleen

1. Valitse virhenäytöltä Lisätietoja (More Details).

2. Valitse Lataa Netflix uudelleen (Reload Netflix).

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.

Mitä minun tulisi tehdä seuraavaksi?

Tutkimme ongelmaa. Voit auttaa meitä asian tutkimisessa, joten pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä.

Älytelevisio

Lataa Netflix-sovellus uudelleen

1. Valitse virhenäytöltä Lisätietoja (More Details).

2. Valitse Lataa Netflix uudelleen (Reload Netflix).

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Mene selaimella osoitteeseen Netflix.com

1. Yhdistä tietokone, puhelin tai tabletti samaan verkkoon kuin laite, jossa ongelma on.

2. Avaa selain ja mene osoitteeseen netflix.com/clearcookies.

3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

4. Kirjaudu sisään Netflix-tilillesi.

• Jos saat virheilmoituksen NSEZ-403, se tarkoittaa, että emme voi yhdistää tiliäsi Netflixiin tällä hetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen.

• Jos et saa virheilmoitusta, jatka seuraavaan kohtaan.