Mitä henkilötietoja Netflix pitää ja kuinka niistä voi pyytää kopion?

Lue tästä artikkelista, mitä henkilötietoja Netflix pitää sinusta ja kuinka niistä voi pyytää kopion (tunnetaan joillain alueilla myös ”tiedonsaantipyyntönä”).

Olen tilin omistaja. Mitä Netflix-tilini tietoja voin nähdä?

Tili-sivulta sinulla on pääsy mm. seuraaviin tietoihin:

• Tilitiedot – Netflixille antamasi tilinomistajatiedot, kuten sähköpostiosoite ja puhelinnumero (kohdassa Jäsenyys ja laskutus tai Turvallisuus), sekä valitun sopimuksen tiedot (kohdassa Sopimuksen yksityiskohdat tai Jäsenyys).

• Ilmoitusasetukset – valitsemasi asetukset sen suhteen, millaisia viestejä haluat saada Netflixiltä (valittavissa profiileittain kohdassa Ilmoitusasetukset).

• Tietosuoja- ja data-asetukset – valitsemasi asetukset koskien seuraavia kohtia:

• Vastaavuustunnukseen perustuva viestintä – valitsemasi asetukset sen suhteen, millaisia mainosviestejä haluat saada Netflixiltä kolmansien osapuolien tarjoamista palveluista (valittavissa profiileittain kohdassa Tietosuoja- ja data-asetukset).

• Käyttäytymiseen perustuva mainonta – jos tilaat mainoksellisen sopimuksen, valitsemasi asetukset sen suhteen, haluatko mainonnan valikoituvan käyttäytymiseen perustuvan mainonnan tietojen perusteella (valittavissa profiileittain kohdassa Tietosuoja- ja data-asetukset. Ei koske lasten profiileja, koska emme käytä käyttäytymiseen perustuvaa mainontaa lasten profiileissa).

• Maksu- ja laskutustiedot – Netflixille antamasi maksutiedot sekä tiedot maksuista, joita olemme perineet tai yrittäneet periä tilauksesi maksutapaa käyttäen (kohdassa Jäsenyys ja laskutus tai Jäsenyys).

• Profiilit – tiedot kaikista Netflix-tiliisi luoduista profiileista, mukaan lukien toistoasetukset (valittavissa profiileittain kohdassa Profiilit ja lapsilukitus tai Profiilit).

• Sisällön vuorovaikutushistoria – katseluhistoriatiedot ja tiedot Netflixin tarjoaman sisällön nimikkeisiin liittyvistä toiminnoista, kuten elokuvat ja sarjat, joille olet antanut arvioita (valittavissa profiileittain kohdassa Katseluhistoria).

• Pääsy ja laitetiedot – kertoo tiedot sisäänkirjautuneista laitteista, joita on käytetty tilillä viimeisten 90 päivän aikana.

Olen tilin omistaja. Kuinka saan kopion tiedoista, joita Netflixillä on minusta?

Mene osoitteeseen https://www.netflix.com/account/getmyinfo ja seuraa ohjeita.

Pyyntösi vahvistamisen jälkeen voi kestää 30 päivää, kunnes saamme pyydetyt tiedot toimitettua. Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä osoitteeseen privacy@netflix.com.

En ole tilin omistaja, mutta tilin omistaja on jakanut Netflix-tilinsä kanssani ja olen lisännyt sähköpostiosoitteeni käyttämääni profiiliin. Kuinka saan kopion tiedoista, joita Netflixillä on minusta?

Jos olet lisännyt oman sähköpostiosoitteesi profiiliin (Lisätietoja), voit pyytää meiltä kopiota henkilötiedoistasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@netflix.com.

Toimi näin, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi:

• Lähetä pyyntösi sähköpostiosoitteesta, jonka olet lisännyt profiiliin.

Huomautus:
    Kyseisen sähköpostiosoitteen sisällyttäminen toisesta sähköpostiosoitteesta lähetettyyn pyyntöön ei riitä.
  • Toimita skannattu kopio virallisesta henkilöllisyysasiakirjasta.

• Voit tarvittaessa peittää henkilötunnuksen ja valokuvan tai muita arkaluonteisia tietoja niin, että henkilöllisyysasiakirjasta näkyy lähetettäessä ainoastaan tarpeelliset tiedot: nimi, syntymäaika ja maa (tai maalyhenne). Jos asut Yhdysvalloissa, varmista, että asiakirjasta ilmenee sen myöntänyt osavaltio tai kotiosavaltiosi.

Huomaathan, että tilin omistajalle lähetetään ilmoitus pyynnöstäsi.

Henkilöllisyyden vahvistamisen jälkeen voi kestää 30 päivää, kunnes saamme pyydetyt tiedot toimitettua.