Tiliisi liittyviin tietoihin pääsy ja niiden päivittäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit päästä tiliisi liittyviin tietoihin ja päivittää niitä.

Suuri osa jäsenistämme tallentamistamme tiedoista on helposti käytettävissäsi kirjautumalla tilillesi selaimella ja klikkaamalla Tili-kohtaa. Melkein kaikissa tapauksissa jäseniemme etsimät tiedot löytyvät tältä sivulta. Jos et löydä etsimiäsi tietoja tällä tavalla, ota yhteyttä osoitteeseen privacy@netflix.com.

Tili-sivulta sinulla on pääsy mm. seuraaviin tietoihin:

• Tilitiedot – Netflixille antamasi tilinomistajatiedot, kuten sähköpostiosoite ja puhelinnumero (kohdassa Jäsenyys ja laskutus tai Turvallisuus), sekä valitun sopimuksen tiedot (kohdassa Sopimuksen yksityiskohdat tai Jäsenyys).

• Ilmoitusasetukset – valitsemasi asetukset sen suhteen, millaisia viestejä haluat saada Netflixiltä (valittavissa profiileittain kohdassa Ilmoitusasetukset).

• Tietosuoja- ja data-asetukset – valitsemasi asetukset koskien seuraavia kohtia:

• Vastaavuustunnukseen perustuva viestintä – valitsemasi asetukset sen suhteen, millaisia mainosviestejä haluat saada Netflixiltä kolmansien osapuolien tarjoamista palveluista (valittavissa profiileittain kohdassa Tietosuoja- ja data-asetukset).

• Käyttäytymiseen perustuva mainonta – jos tilaat mainoksellisen sopimuksen, valitsemasi asetukset sen suhteen, haluatko mainonnan valikoituvan käyttäytymiseen perustuvan mainonnan tietojen perusteella (valittavissa profiileittain kohdassa Tietosuoja- ja data-asetukset. Ei koske lasten profiileja, koska emme käytä käyttäytymiseen perustuvaa mainontaa lasten profiileissa).

• Maksu- ja laskutustiedot – Netflixille antamasi maksutiedot sekä tiedot maksuista, joita olemme perineet tai yrittäneet periä tilauksesi maksutapaa käyttäen (kohdassa Jäsenyys ja laskutus tai Jäsenyys).

• Profiilit – tiedot kaikista Netflix-tiliisi luoduista profiileista, mukaan lukien toistoasetukset (valittavissa profiileittain kohdassa Profiilit ja lapsilukitus tai Profiilit).

• Sisällön vuorovaikutushistoria – katseluhistoriatiedot ja tiedot Netflixin tarjoaman sisällön nimikkeisiin liittyvistä toiminnoista, kuten elokuvat ja sarjat, joille olet antanut arvioita (valittavissa profiileittain kohdassa Katseluhistoria).

• Pääsy ja laitetiedot – kertoo tiedot sisäänkirjautuneista laitteista, joita on käytetty tilillä viimeisten 90 päivän aikana.

Voit muokata seuraavia Netflix-tilisi henkilötietoja Tili-sivun kautta:

• sähköpostiosoite

• maksutapa

• puhelinnumero

Voit myös päivittää salasanan, muuttaa ilmoitusasetuksia ja piilottaa nimikkeitä katseluhistoriasta.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluat apua seuraavien tietojen muuttamisessa:

• nimi

• sähköpostiosoite

• maksutapa

• salasana

Jos otat yhteyttä asiakaspalveluun, sinun on läpäistävä vahvistusprosessi, ennen kuin edustajamme voivat auttaa sinua tekemään näitä muutoksia tilillesi.