Netflixin virhe 5.7

Videon toistamisessa on ongelma. Yritä uudelleen. (5.7)

Tämä virhe johtuu siitä, että laitteeseen tallennetut tiedot estävät Netflixiä toistamasta ohjelmaa.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Android-puhelin tai -tabletti

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Samsung-puhelin tai -tabletti

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Palauta järjestelmäasetukset

Nämä toimenpiteet palauttavat ainoastaan sellaiset puhelimen tai tabletin muutokset, jotka olet tehnyt esimerkiksi ilmoitusten, näytön tai äänen asetuksiin. Henkilökohtaisia tietoja, kuten ladattuja sovelluksia, kuvia, musiikkia tai videoita, ei poisteta.
  1. Napauta Asetukset (Settings) > Yleinen hallinta (General Management) > Palauta (Reset) > Palauta asetukset (Reset settings).

2. Napauta palauta asetukset (reset settings). Sinua voidaan pyytää syöttämään laitteesi näytön lukituskuvio, PIN-koodi tai salasana.

3. Vahvista valitsemalla uudestaan palauta asetukset.

4. Kun laite on taas käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudestaan.

Järjestelmäasetusten palauttaminen saattaa tapahtua eri tavalla sinun laitteellasi. Katso laitteen mukana tulleesta ohjekirjasta oman laitteesi ohje tai ota yhteyttä Samsungin tukeen.