Sain sähköpostia, jonka mukaan tililleni on kirjauduttu muualta.

Haluamme auttaa sinua tilisi suojaamisessa. Siksi lähetämme sinulle sähköpostia aina kun Netflix-tilillesi kirjaudutaan uudella laitteella. Kirjautumisen sijainti ei välttämättä täsmää tarkasti oman sijaintisi kanssa, sillä se perustuu laitteesi käyttämään IP-osoitteeseen, ja uuden kirjautumisen ilmoitettu ajankohta on paikallista aikaa.

Jos et tunnista kirjautumista, sinun kannattaa vaihtaa salasanasi heti. Voit vaihtaa salasanasi lähettämällä itsellesi salasanan päivitysviestin sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Lisää vinkkejä tietojesi suojaamiseen on kohdassa Näin suojaat tilisi.