Netflixin virhe 15001

Jos saat virhekoodin 15001, kun yrität avata Netflix-sovellusta Android-puhelimella tai ‑tabletilla, se tarkoittaa yleensä sitä, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. On myös mahdollista, että laite vaatii ohjelmistopäivityksen. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tarkista päivämäärä- ja aika-asetukset

Jos päivämäärä- tai kellonaika-asetus ei vastaa sijaintisi kellonaikaa, Netflix voi lakata toimimasta.

1. Avaa Android-asetukset.

2. Etsi Päivä ja aika (Date & Time).

3. Varmista, että käytössä oleva asetus on automaattinen tai käyttää verkon antamaa kellonaikaa ja aikavyöhykettä.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Android-käyttöjärjestelmän päivittäminen

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Järjestelmä (System) > Järjestelmäpäivitys (System Update).

3. Tarkista ja asenna päivitykset.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.