Netflix sanoo: Verkkovirhe. Olet valinnut vain Wi-Fi-toiston. (40101)

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tämän virheilmoituksen:

Verkkovirhe
Olet valinnut vain Wi-Fi-toiston. Mene Sovellusasetuksiin ja muuta asetusta. (40101)

Se tarkoittaa, että mobiililaitteen datansiirto ei ole käytössä Netflix-sovelluksessa. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Yhdistä Wi-Fi-verkkoon

1. Valitse iOS:n aloitusnäytöltä Asetukset (Settings).

2. Valitse Wi-Fi.

3. Valitse verkko.

4. Kun olet kirjautunut verkkoon, kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos verkkoja ei ole käytettävissä, sinun on muutettava mobiilidata-asetustasi vaihtoehdosta Vain Wi-Fi mihin tahansa muuhun, jotta voit striimata.