Netflix ilmoittaa: Tämä laite ei ole optimoitu Netflixille. (5001)

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Tämä laite ei ole optimoitu Netflixille. (5001)

Se tarkoittaa, ettei käyttämäsi laite ole Netflixin sertifioima, joten katselussa saattaa ilmetä ongelmia. Parhaan Netflix-kokemuksen saat käyttämällä jotakin toista laitetta. Voit myös sulkea virheilmoituksen valitsemalla Ok ja yrittää striimata nykyisellä laitteella. Netflix ei kuitenkaan voi taata, että kuvan tai äänen laatu on ilmoitetun mukainen tai että kaikki ominaisuudet ovat saatavilla tai toimivat kunnolla.