Näin peruutat kuolleen henkilön Netflix-jäsenyyden

Jos edesmenneellä läheiselläsi on ollut käytössä oleva Netflix-tili, me voimme auttaa sinua sulkemaan tilin.

Jos pääset tilille

1. Klikkaa Peruuta jäsenyys-linkkiä Tili-sivulla.

2. Lue Kuinka voin peruuttaa Netflix-sopimuksen? saadaksesi lisätietoja tilin peruuttamisesta.

3. Jos haluat, voit myös kirjautua ulos kaikista tiliisi liitetyistä laitteista.

Jos et pääse tilille

Kerää tilin omistajasta seuraavat tiedot ja ota meihin yhteyttä.

• Netflix-tiliin liitetty sähköpostiosoite tai puhelinnumero.

• Täydelliset tiedot maksutavasta, jolla Netflix maksetaan.