Netflix ilmoittaa: Valitettavasti tämä tili ei ole enää aktiivinen.

Jos saat virhekoodin E111 tai seuraavan ilmoituksen:

Valitettavasti tämä tili ei ole enää aktiivinen. Rekisteröidy uudelleen tai kirjaudu sisään toiselle tilille.

Se tarkoittaa, että Netflix-tilisi ei ole enää aktiivinen tai laitteesi tiedot pitää päivittää.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Televisio tai suoratoistolaite

Varmista, että Netflix-tilisi on aktiivinen

Tämä ongelma voi johtua siitä, että Netflix-jäsenyytesi ei ole enää aktiivinen tai se on tällä hetkellä jäädytetty.

Ongelman voi mahdollisesti korjata näin:

Jos Netflix-jäsenyytesi on tällä hetkellä aktiivinen tai et näe Aloita jäsenyys uudelleen -vaihtoehtoa Oma tili -sivullasi, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.

Ota yhteyttä laitteen valmistajaan

Laitteeseen tallennetut sovellukset, tiedot ja asetukset saatetaan poistaa, kun seuraat näitä ohjeita. Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi Wi-Fi-verkkosi nimi ja salasana sekä Netflixin kirjautumistiedot.

Korjaa ongelma pyytämällä apua laitteen valmistajalta.

Pyydä heiltä apua vaiheiden suorittamisessa. Kokeile Netflixiä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, onko ongelma ratkennut.

1. Päivitä laitteesi laiteohjelmisto tai ohjelmisto uusimpaan versioon.

2. Palauta laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset.

Jos valmistaja ei voi korjata ongelmaa tai näistä ohjeista ei ole apua, sinun on katsottava Netflixiä jollakin muulla laitteella.

iPhone tai iPad

Varmista, että Netflix-tilisi on aktiivinen

Tämä ongelma voi johtua siitä, että Netflix-jäsenyytesi ei ole enää aktiivinen tai se on tällä hetkellä jäädytetty.

Ongelman voi mahdollisesti korjata näin:

Jos Netflix-jäsenyytesi on tällä hetkellä aktiivinen tai et näe Aloita jäsenyys uudelleen -vaihtoehtoa Oma tili -sivullasi, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko lisää-kuvake.

4. Napauta Kirjaudu ulos uloskirjautumiskuvake ja vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.

5. Kirjaudu takaisin Netflixiin ja kokeile uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Kun sovelluksen asennus poistetaan, samalla poistetaan laitteelle tallennetut lataukset ja käyttäjä kirjataan ulos Netflixistä.
  1. Siirry aloitusnäytölle ja paina sen jälkeen pitkään Netflix-sovellusta.

2. Napauta Poista sovellus (Remove app) > Poista sovellus (Delete app) > Poista (Delete).

3. Avaa App Store ja kirjoita hakuun "Netflix".

4. Valitse Netflix ja napauta sen jälkeen pilvikuvaketta hankkiaksesi sovelluksen. Saatat joutua antamaan Apple ID -tunnuksesi salasanan. Jos unohdit salasanan, noudata Applen ohjeita päivittääksesi salasanan.

5. Kun sovellus on asennettu, kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Jos et löydä Netflix-sovellusta sen jälkeen, kun olet poistanut sen, noudata Applen ohjeita ladataksesi sovelluksen uudelleen App Storesta.

Android-puhelin tai -tabletti

Varmista, että Netflix-tilisi on aktiivinen

Tämä ongelma voi johtua siitä, että Netflix-jäsenyytesi ei ole enää aktiivinen tai se on tällä hetkellä jäädytetty.

Ongelman voi mahdollisesti korjata näin:

Jos Netflix-jäsenyytesi on tällä hetkellä aktiivinen tai et näe Aloita jäsenyys uudelleen -vaihtoehtoa Oma tili -sivullasi, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Kirjaudu ulos ja vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.

5. Kirjaudu takaisin Netflixiin ja kokeile uudelleen.

Kaikki muut laitteet

Varmista, että Netflix-tilisi on aktiivinen

Tämä ongelma voi johtua siitä, että Netflix-jäsenyytesi ei ole enää aktiivinen tai se on tällä hetkellä jäädytetty.

Ongelman voi mahdollisesti korjata näin:

Jos Netflix-jäsenyytesi on tällä hetkellä aktiivinen tai et näe Aloita jäsenyys uudelleen -vaihtoehtoa Oma tili -sivullasi, siirry seuraavaan vaiheeseen.