Tekstitys näkyy liian suurena

Jos sekä Netflix-sovelluksen että laitteen asetus on määritetty suurentamaan tekstityksen kokoa, tekstitys ja kuulovammaistekstitys saattavat näkyä liian suurina. Ratkaise ongelma muuttamalla tekstitysasetusta joko Netflix-tililläsi tai laitteessasi.

• Netflix-tili: lue artikkeli Näin muutat tekstitysten ja kuulovammaistekstitysten ulkonäköä. Tämän asetuksen säätäminen muuttaa tekstitysten ulkoasua Netflix-sovelluksessa kaikissa laitteissasi.

• Laite: kysy laitteen valmistajalta ohjeet laitteen tekstitysasetusten muuttamiseksi. Näiden asetusten muuttaminen saattaa muuttaa tekstityksen ulkoasua kaikissa laitteen sovelluksissa.