Netflix: Valitettavasti yhteyttä Netflix-palveluun ei saatu. (12002)

Jos näet Android-puhelimessa tai -tabletissa tämän virheilmoituksen

Valitettavasti yhteyttä Netflix-palveluun ei saatu. Yritä myöhemmin uudelleen. Jos ongelma jatkuu, katso ohjeet Netflixin verkkosivustolta (12002).

Se viittaa yleensä vanhentuneeseen Android-versioon laitteessasi. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Tarkista Android-versiosi

Nykyisen sopimuksesi puitteissa voit katselle Netflixiä vain Androidin versiolla 7 tai uudemmalla.

Android-version tarkistaminen:

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Valitse Tietoja puhelimesta (About phone) tai Tietoja tabletista (About tablet).

3. Katso, mikä numero on kohdassa Android-versio (Android version).

Huomautus:
Vaiheet voivat vaihdella versiosta tai valmistajasta riippuen. Jos et löydä Android-versiota, pyydä apua laitteen valmistajalta.
  • Jos sinulla on käytössäsi Androidin versio 4.4.4 tai vanhempi, sinun tulee päivittää se uudempaan versioon voidaksesi jatkaa katselua tällä laitteella ja nykyisellä sopimuksellasi. Voit vaihtaa sopimustasi milloin tahansa Tili-sivun Sopimuksen yksityiskohdat -kohdasta.

• Jos Android-versiosi on 7 tai uudempi, jatka vianmääritystä seuraavien ohjeiden avulla.