Netflixin virhe UI-800-3 (100061)

Jos saat virhekoodin UI-800-3 (100061), johon usein liittyy seuraava ilmoitus:

Netflix-virhe. Yritetään uudelleen [X] sekunnin kuluttua.

Tämä virhe johtuu siitä, että laitteeseen tallennetut tiedot estävät Netflixiä käynnistymästä.

Korjaa ongelma näin:

Lataa Netflix-sovellus uudelleen

1. Valitse virhenäytöltä Lisätietoja.

2. Valitse Lataa Netflix uudelleen.

3. Kun sovellus on latautunut, kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.