Netflix: Sopimus ei ole yhteensopiva tämän sovellusversion kanssa.

Jos näet Android-puhelimessa tai -tabletissa tämän virheilmoituksen

Nykyinen sopimus ei ole yhteensopiva tämän vanhemman sovellusversion kanssa.

Se tarkoittaa, että nykyinen sopimuksesi ei tue Android-laitettasi.

Mobiilisopimus ei tue joitakin puhelimia, tabletteja ja vanhempia Android-versioita. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Päivitä Android-versiosi

Mobiilisopimus on yhteensopiva useimpien Android-laitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 7 tai uudempi. Jos tarvitset apua Android-version tarkistamisessa tai laitteen päivittämisessä uusimpaan sille saatavilla olevaan Android-versioon, siirry Googlen tukisivustolle.

Toimi näin

Jos et voi päivittää Android-puhelinta tai -tablettia vähintään versioon Android 7 tai jos saat tämän virheilmoituksen, vaikka laitteessa on jo Android 7 tai uudempi versio, laite ei ole yhteensopiva mobiilisopimuksen kanssa.

Jos haluat jatkaa Netflixin katsomista, sinun on joko:

• Käytettävä toista, yhteensopivaa mobiililaitetta.

Huomautus:
    Yhteensopivia laitteita ovat useimmat Android-puhelimet ja -tabletit, joiden käyttöjärjestelmä on Android 7 tai uudempi, sekä iPhone- tai iPad-laitteet, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 16 tai uudempi.
  • Vaihda sopimusta.