Kuvailutulkkausta ei saa päälle

Jos et saa laitettua kuvailutulkkausta päälle, se tarkoittaa yleensä, että jotakin laitteen asetuksista pitää muuttaa.

Ratkaise ongelma seuraamalla laitettasi koskevia ohjeita.

Apple TV 2 tai Apple TV 3

Ota kuvailutulkkaus käyttöön

1. Valitse laitteen aloitusnäytössä Asetukset .

2. Valitse Yleiset.

3. Valitse Käyttöapu.

4. Valitse Kuvailutulkkaus (Video Descriptions).

5. Valitse Kuvailutulkkaus uudestaan ottaaksesi sen käyttöön.

6. Palaa Netflix-sovellukseen ja ala toistaa jotain elokuvaa tai sarjaa.

7. Pidä elokuvan tai TV-sarjan toiston aikana Apple TV -kaukosäätimen Valitse-painiketta alas painettuna.

8. Varmista, että valitsemasi ääniasetus sisältää vaihtoehdon Kuvailutulkkaus (Audio Description).

9. Paina Apple TV -kaukosäätimen Valikko (Menu) -painiketta.

10. Toista elokuvaa tai TV-ohjelmaa ainakin 5 minuuttia asetusten tallentumiseksi.

Apple TV 4 tai Apple TV 4K

Ota kuvailutulkkaus käyttöön

1. Valitse laitteen aloitusnäytössä Asetukset (Settings).

2. Valitse Yleiset (General) > Käyttöapu (Accessibility)> Kuvailutulkkaus (Audio Descriptions).

3. Laita asetus Päälle (On).

4. Palaa Netflix-sovellukseen ja ala toistaa jotain elokuvaa tai sarjaa.

5. Pyyhkäise Apple TV -kaukosäätimellä alas elokuvan tai TV-sarjan toiston aikana.

6. Valitse oikeasta alakulmasta Ääni (Audio) Äänikuvake.

7. Valitse Kuvailutulkkaus (Audio Description) ja valitse sitten Valmis (Done).

8. Toista elokuvaa tai sarjaa vähintään 5 minuuttia, jotta asetus tallentuu Netflix-profiiliisi.

iPhone, iPad tai iPod touch

Ota kuvailutulkkaus käyttöön

1. Valitse laitteen aloitusnäytössä Asetukset (Settings).

2. Valitse Käyttöapu.

3. Valitse Kuvailutulkkaus.

4. Aseta kytkin Päällä-asentoon (On).

5. Palaa Netflix-sovellukseen ja ala toistaa jotain elokuvaa tai sarjaa.

6. Napauta mitä tahansa iOS-laitteen näytön kohtaa elokuvan tai TV-ohjelman toiston aikana.

7. Valitse oikeasta alakulmasta Ääni ja tekstitys -painike .

8. Varmista, että valitsemasi ääniasetus sisältää vaihtoehdon Kuvailutulkkaus (Audio Description).

9. Napauta Valmis (Done).

10. Toista elokuvaa tai TV-ohjelmaa ainakin 5 minuuttia asetusten tallentumiseksi.