Tekstityksen tai kuulovammaistekstityksen ulkonäkö ei muutu

Jos yrität muuttaa tekstityksen tai kuulovammaistekstityksen ulkonäköä, mutta muutos ei näy, korjaa ongelma noudattamalla seuraavia ohjeita.

Android-puhelin tai -tabletti

Vaihda Netflix-profiilia

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta profiilikuvakettasi  ja napauta sitten toista profiilia vaihtaaksesi siihen.

• Jos sinulla ei ole toista profiilia, luo uusi napauttamalla Lisää profiili .

4. Seuraa edellä olevia ohjeita vaihtaaksesi takaisin alkuperäiseen profiiliin.

Älytelevisio

Lataa Netflix-sovellus uudelleen
  1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Lataa Netflix uudelleen.