Ladattu valikoima -toiminnon käyttäminen

Käytä Ladattu valikoima -toimintoa, jotta sinulla olisi aina jotakin katseltavaa ilman nettiyhteyttä. Ladattu valikoima -toiminto lataa Android-puhelimellesi tai -tabletillesi, iPhonellesi tai iPadillesi automaattisesti sarjoja ja elokuvia, joista uskomme sinun pitävän.

Ladattu valikoima -toiminto ei sisälly mainoksellisiin Netflix-sopimuksiin.

Näin kytket Ladattu valikoima -toiminnon päälle tai pois päältä:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Sovellusasetukset .

5. Valitse kohdan Lataukset alta Fiksu lataus .

6. Kytke asetus päälle tai pois kohdan Ladattu valikoima vieressä olevalla valintakytkimellä.

7. Kun Ladattu valikoima on käytössä, käytä painikkeita ja säätääksesi toiminnon käyttämän lataustilan (Gt) määrää jokaiselle profiilille.

Ladattu valikoima:

• Saatavilla iPhoneen, iPadiin sekä Android-puhelimiin ja -tabletteihin, joissa on käytössä Netflix-sovelluksen uusin versio.

• Se toimii silloin, kun laitteessa on WiFi-yhteys. Mobiilidataa ei käytetä.

• Se on vapaavalintainen. Voit kytkeä sen päälle tai pois milloin tahansa Fiksu lataus -asetuksista.

Jos TV-sarjoja ja elokuvia ei ole ladattu automaattisesti, tarkista seuraavat asiat:

1. Ladattu valikoima on käytössä.

2. Laite on Wi-Fi-yhteydessä.

3. Laitteessasi on vapaata tallennustilaa.