Ladattu valikoima -toiminnon käyttäminen

Käytä Ladattu valikoima -toimintoa, jotta sinulla olisi aina jotakin katseltavaa ilman nettiyhteyttä. Ladattu valikoima -toiminto lataa automaattisesti sellaisia TV-sarjoja ja elokuvia iPhonellesi, iPadillesi, Android-puhelimellesi tai -tabletillesi, joista uskomme sinun pitävän.

Näin kytket Ladattu valikoima -toiminnon päälle tai pois päältä:

1. Avaa Netflix-sovellus ja napauta Lataukset .

2. Valitse näytön yläosasta Fiksu lataus.

3. Ladattu valikoima -kohdan alapuolella olevalla valintakytkimellä voi kytkeä toiminnon päälle tai pois päältä.

4. Kun Ladattu valikoima on käytössä, käytä painikkeita + ja - säätääksesi toiminnon käyttämän lataustilan (Gt) määrää jokaiselle profiilille.

Ladattu valikoima:

• Saatavilla iPhoneen, iPadiin sekä Android-puhelimiin ja -tabletteihin, joissa on käytössä Netflix-sovelluksen uusin versio.

• Se toimii silloin, kun laitteessa on WiFi-yhteys. Mobiilidataa ei käytetä.

• Se on vapaavalintainen. Sen voi ottaa käyttöön tai pois käytöstä milloin tahansa latausasetuksista .

Jos TV-sarjoja ja elokuvia ei ole ladattu automaattisesti, tarkista seuraavat asiat:

• Ladattu valikoima on käytössä.

• Laite on Wi-Fi-yhteydessä.

• Laitteessasi on vapaata tallennustilaa.