Netflixin käyttöaputoimintojen julkaisutiedot

Tässä ovat Netflix-sovelluksen uusimmat esteettömyyspäivitykset.

TV

2022

Lokakuu

• Lisätty kuvakkeet kuvailutulkkaukselle ja ohjelmatekstitykselle nimikkeen kuvaussivulle ja otettu käyttöön teksti puheeksi -toiminto kyseisille kuvakkeille.

Tammikuu

• Korjattu näytönlukijan ja Jatka katselua -rivin ongelma.

• Estä puhe, kun Netflix on taustalla.

2021

Kesäkuu

• Korjattu näytönlukijan ongelma rekisteröinnin yhteydessä.

Huhtikuu

• Lisätty puuttuva puhe useisiin painikkeisiin ja nimikkeen tietosivulle.

Maaliskuu

• Korjattu puuttuva puhe selattaessa lapsen profiililla.

Tammikuu

• Korjattu teksti puheeksi -toiminnon ongelmat, jotka ilmenivät rekisteröidyttäessä ja nimikkeitä selatessa.

2020

Syyskuu

• Korjattu tiettyjen nimikkeiden tekstitysten odottamaton katoaminen.

Huhtikuu

• Korjattu ongelma, jonka vuoksi tekstitykset eivät näkyneet tai katosivat liian nopeasti.

Helmikuu

• Parannettu teksti puheeksi -toimintoa sähköpostin tai salasanan päivitykseen liittyvässä viestinnässä.

iOS

2022

Toukokuu

• Lisätty merkki nimikkeen tietosivulle kuvailutulkattuihin nimikkeisiin.

Tammikuu

• Lisätty tuki mukautettuihin VoiceOver-toimintoihin Uutta ja kuumaa -välilehteen (esim. toista traileri, lisää Omalle listalle).

• Lisätty dynaamisen tyypin tuki Uutta ja kuumaa -välilehden tekstille, kuvakkeelle ja painikkeille.

2021

Joulukuu

• Parannettu VoiceOver-navigaatiota Huumoripätkissä

• Otettu käyttöön mukautetut toiminnot kaikkiin painikkeisiin Huumoripätkissä (esim. Jaa, katso klippi).

Heinäkuu

Toukokuu

• Lisätty dynaamisen tyypin tuki tekstin koon valitsemiseksi tietosivulle, joka näkyy sarjan tai elokuvan valitsemisen jälkeen.

Tammikuu

2020

Marraskuu

• Lisätty dynaamisen tyypin tuki pidempiin tekijätietoihin, riviotsikoihin ja Jatka katselua -riville.

• Nimikkeiden suodatuksen parantaminen nopeammaksi.

Lokakuu

Kesäkuu

• Parannettu kuvakkeiden merkintöjä (esimerkiksi Dolby-merkit).

Toukokuu

Huhtikuu

• Parannettu VoiceOver-toimintoja Uutta ja kuumaa- ja Tulossa pian -osioissa.

Helmikuu

• Päivitetty trailerien automaattinen toisto kytkeytymään pois päältä, kun VoiceOver on käytössä.

• Päivitetty niin, että trailerien tekstityksiä ei lueta ääneen, jos toiston ääni on mykistetty.

2019

Joulukuu

• Parannettu Ääniohjaus-tukea.

Kesäkuu

• Päivitetty toistosäätimet vaihtonäppäimiksi.

• Päivitetty toistosäätimet näkymään kauemmin näytöllä, ennen kuin ne piilotetaan.

Android

2023

Tammikuu

• Tarkennus Katso lopputekstit -painikkeeseen, kun ruudunlukija on käytössä jakson tai elokuvan loputtua.

2022

Lokakuu

• Lisätty mahdollisuus muokata tekstitysten ulkonäköä sovelluksessa.

• Lisätty kuvakkeet kuvailutulkkaukselle ja ohjelmatekstitykselle nimikkeen tietosivulle.

Heinäkuu

• Parannettu tekstin värikontrasti hakukentän paikkamerkkitekstissä.

• Kirjautumissivun ohjauspainikkeiden korjaus

Kesäkuu

• Parannuksia painikkeisiin (esimerkiksi otsikkoja ja kuvauksia) sekä soittimen ja nimikkeen tietosivun ohjauskomentoihin.

Maaliskuu

• Parannettu tekstin (esimerkiksi jaksojen nimien) ja ruudunlukijaohjelmiston yhteensopivuutta.

Helmikuu

• Korjattu nimikkeiden tietojen ponnahdusikkunoiden painikkeiden ongelmia ja ruudunlukijaohjelmistoa.

Tammikuu

• Lisätty kategorioiden nimet riveihin.

• Parannettu kuvakkeiden merkintöjä ohjesivulla (esimerkiksi Lopeta puhelu -painike).

• Lisätty kuvaus Toista jotakin -ominaisuuden Takaisin-painikkeeseen.

• Suurennettu sarjojen, elokuvien ja kategorioiden painikkeiden kosketusaluetta aloitusnäytöllä.

• Suurennettu Toista- ja Lataa-painikkeita Nimikkeen tiedot -sivulla.

• Lisätty kuvaus Sulje-painikkeisiin rekisteröitymissivuille.

2021

Joulukuu

• Korjattu päällekkäisyyksiä, joita ilmaantui ruudunlukijoiden ja kuvausten kanssa Jatka katselua -rivillä.

Marraskuu

• Parannettu suurten tekstien ja pitkien jaksonimien sekä kuvausten sijoittelua nimikkeen tietosivulla.

• Muutettu kauden valitsin painikkeeksi nimikkeen tietosivulla.

Elokuu

• Lisätty ja parannettu Huumoripätkät-ominaisuuden kuvakepainikkeiden kuvauksia.

2020

Marraskuu

• Parannettu rivien nimiä siten, että ne voidaan merkitä otsikoiksi navigoinnin helpottamiseksi (puhelimille, joissa on Android-versio 9 tai uudempi).

• Lisätty Näytä toistosäätimet -painike soittimeen, jolloin toistosäätimet on helpompi tuoda takaisin näkyviin näytölle.

Toukokuu

• Parannettu toistosäätimien piilottamisen odotusaikaa siten, että se noudattaa valittua Androidin Toiminnolle varattu aika -asetusta (Time to take action).

• Korjauksia uuteen Muokkaa profiilia -ruutuun.

• Lisätty navigointivälilehtien nimet ruudunlukijoille.

Joulukuu

Lokakuu

• Parannettu interaktiivisten valintojen käyttöliittymää.

Elokuu

Heinäkuu

• Parannettu esteettömyys Extrat-kohdassa.

Kesäkuu

• Korjattu ongelmat peukkuarvioinnin käyttöliittymässä.