Netflix ilmoittaa: Liitettyä näyttöä ei tueta. (10065)

Videon toisto ei onnistu –
liitettyä näyttöä ei tueta. (10065)

Tämä virhe voi johtua siitä, että käytät videoliitäntää, jota ei tueta, tai siitä, että Netflix-sopimuksesi ei tue Netflixin katselua televisiolla mobiililaitteen kautta.

Korjaa ongelma näin:

Tarkista Netflix-sopimuksesi

Mobiililaitetta ei voi käyttää Netflixin katseluun televisiolla mainoksellisella sopimuksella tai Mobiilisopimuksella.

Jos haluat käyttää mobiililaitetta Netflixin katseluun televisiolla, sinun on vaihdettava mainoksettomaan sopimukseen, jos sinulla on tällä hetkellä mainoksellinen sopimus. Jos sinulla on Mobiilisopimus, sinun on päivitettävä sopimuksesi sellaiseen, joka tukee Netflixin katselua televisiolla.

Tarkista videosovitin

Lightning-kaapeli ja videosovitin

Varmista, että videosovitin on tuettu

1. Poista kaikki sovittimeen liitetyt kaapelit ja yhdistä se iPhoneen tai iPadiin.

2. Mene kohtaan Asetukset > Yleistä > Tietoja > Applen HDMI-sovitin (Settings > General > About > Apple HDMI Adapter).

3. Tarkista mallinumero (Model Number).

Thunderbolt tai USB-C-videokaapeli tai -sovitin

Jos sinulla on ongelmia iPhone- tai iPad-laitteella, jossa on USB-C-portti, näistä vaihtoehdoista saattaa olla apua:

• Varmista, että olet valinnut oikean kuvan tulolähteen televisiolla tai näytöllä.

• Varmista, että videokaapeli tai -sovitin tukee HDCP 2.2:ta.

• Kokeile vaihtaa videokaapelin tai -sovittimen päät keskenään.

• Jos televisiossa tai näytössä on toinen videoportti, kokeile sitä.

Katso Netflixiä suoraan televisiolla

Jos sopimuksesi tukee Netflixin katselua televisiolla ja sinulla on Netflix-valmis televisio tai suoratoistolaite, voit katsoa sisältöä suoraan televisiosi Netflix-sovelluksella.