Netflix ilmoittaa: ”Aikakatkaisu laitteeseen yhdistettäessä (16001)”

Jos näet tämän virheilmoituksen:

Aikakatkaisu laitteeseen yhdistettäessä (16001)

Netflixin määrityksissä voi olla ongelma, joka estää yhteyden muodostamisen. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

Chromecast

Nollaa Chromecastin asetukset
  1. Pidä Chromecastissa olevaa painiketta painettuna 25 sekunnin ajan tai niin kauan, että merkkivalo alkaa vilkkua.

Huomautus:
    Chromecastin nollaus poistaa kaikki laitteeseen aikaisemmin tallennetut asetukset. Määritä Chromecastin asetukset uudelleen noudattamalla Googlen ohjeita.
  2. Kun olet nollannut laitteen, liitä se uudestaan Netflix-tiliisi.

Muut cast-toimintoa tukevat laitteet

Sammuta laite ja käynnistä virta uudelleen.

1. Sammuta virta puhelimesta tai tabletista. Varmista, että laite on sammunut eikä vain lukittu.

2. Kytke siihen virta.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Käynnistä kotiverkko uudelleen

1. Sammuta laite ja irrota modeemi ja reititin virtalähteestä.

2. Odota 30 sekuntia ja kytke sitten modeemi ja reititin verkkovirtaan.

3. Odota 1 minuutti ja käynnistä laite.

4. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Huomautus:
Joillakin laitteilla, modeemeilla ja reitittimillä uuden internet-yhteyden muodostaminen voi kestää kauemmin.