Pelin ilmoitusten kytkeminen päälle tai pois

Jotkin Netflix-pelit ilmoittavat päivityksistä ja muistutuksista push-viesteillä. Jos haluat kytkeä ilmoitukset päälle tai pois, seuraa laitteellesi tarkoitettuja ohjeita:

iPhone, iPad ja iPod touch

1. Avaa laitteesi Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Ilmoitukset (Notifications).

3. Selaa alaspäin ja valitse pelisovellus.

4. Kytke Salli ilmoitukset (Allow Notifications) pois päältä.

Android-puhelimet ja -tabletit

1. Avaa laitteesi Asetukset-sovellus (Settings).

2. Napauta Ilmoitukset (Notifications) > Sovelluksen asetukset (App Settings)

3. Etsi Viimeisimmät-pudotusvalikosta (Most recent) sovelluksia, jotka ovat lähettäneet sinulle ilmoituksia viime aikoina. Löydät pudotusvalikosta enemmän sovelluksia napauttamalla kohtaa Kaikki sovellukset (All apps).

4. Valitse pelisovellus ja kytke ilmoitukset päälle tai pois napauttamalla

Huomautus:
Nämä vaiheet voivat vaihdella Android-version ja laitevalmistajan mukaan. Jos et pysty noudattamaan yllä olevia ohjeita, käy Android-laitteen valmistajan verkkosivustolla tai katso lisäohjeita tältä Googlen ohjesivulta.

Netflix-sovelluksen ilmoituksista kerrotaan artikkelissa Ilmoitusten kytkeminen päälle tai pois.