Netflix-peliä ei löydy

Jos et löydä Netflix-peliä, jonka haluat ladata pelaamista varten, siihen voi olla muutama mahdollinen syy.

Mobiililaite ei täytä vaatimuksia

Peli ei ehkä näy, kun haet sitä Netflix-sovelluksesta tai sovelluskaupoista, jos laitteesi ei täytä vähimmäisvaatimuksia.

Tarkista seuraavista laitekohtaisista ohjeista, voiko omalla laitteellasi pelata kyseistä peliä.

Android-puhelimet ja -tabletit

Netflix-pelien pelaaminen edellyttää, että Android-laitteen käyttöjärjestelmäversiona on Android 8 tai uudempi.

Android-version tarkistaminen:

1. Avaa Asetukset-sovellus (Settings).

2. Valitse Tietoja puhelimesta (About phone) tai Tietoja tabletista (About tablet).

3. Katso, mikä numero on kohdassa Android-versio (Android version).

iPhone, iPad ja iPod touch

Netflix-pelien pelaaminen edellyttää, että laitteesi käyttöjärjestelmäversiona on iOS tai iPadOS 15.0 tai uudempi.

Tarkista versio näin:

1. Siirry asetuksiin (Settings).

2. Vieritä näyttöä alas ja valitse Yleiset (General).

3. Valitse Tietoja (About).

4. Version numero löytyy kohdasta Ohjelmistoversio (Version).

Huomautus:
Joillakin Netflix-peleillä on lisävaatimuksia. Lue pelikohtaisista artikkeleista lisätietoja.

Jos laitteesi ei ole yhteensopiva, yritä pelata toisella laitteella.

Laitetta ei tueta

Pelejä voi pelata vain mobiililaitteilla, ja niitä voi ladata Play Kaupasta tai App Storesta. Pelejä ei voi pelata televisiolla tai muulla vastaavalla alustalla.

Käytössä on lapsen Netflix-profiili

Netflix-pelit eivät näy, jos käytät lapsen profiilia, eikä peliin voi kirjautua lapsen profiililla.

Käytä muuta kuin lapsen profiilia, jotta voit nähdä ja ladata pelejä.

Profiilin ikäraja-asetukset

Jos pelin ikäraja on korkeampi kuin käyttämäsi profiilin ikäraja-asetus, peli ei näy Netflix-sovelluksessa.

Yritä pelata käyttämällä toista profiilia tai vaihda profiilin ikäraja-asetus, niin näkyviin tulee enemmän pelejä.

Peliä ei ole vielä julkaistu

Olet ehkä kuullut uutisia tulevasta pelistä ja haluaisit pelata sitä. Kun Netflix-peli on saatavilla, se näkyy Netflix Games -artikkelissa kohdassa Saatavilla olevat pelit.

Jos peliä ei vielä ole luettelossa, tarkista myöhemmin uudelleen.