Nailed It! Baking Bash – Pelaamiseen liittyvät kysymykset

Onko peli jumissa, etkä pysty jatkamaan? Pohditko, miten jokin juttu toimii pelissä? Onko sinulla kysyttävää asetuksista? Tässä on vastauksia yleisiin pelikysymyksiin.

Saattaa sisältää spoilereita.

Järjestelmä ja asetukset

Napauta vasemmasta yläkulmasta ASETUKSET .

Asetukset

• Musiikki ja äänitehosteet
    Säädä musiikin ja äänitehosteiden äänenvoimakkuutta liukusäätimillä.

• Kieli
    Pelin kieleksi valitaan automaattisesti Netflix-profiilisi kieli. Voit vaihtaa kieltä napauttamalla KIELI ja valitsemalla sitten toisen kielen.

• Ohje
    Napauttamalla OHJE siirryt artikkeliin Nailed It! Baking Bash – Ohjeet ja tuki.

• Nollaa opetuspelit
    Napauttamalla NOLLAA OPETUSPELIT voit jälleen pelata opetuspelien läpi. Muut pelitietosi eivät nollaannu.

Pelaaminen

Pelaa ystävien kanssa
Ystävien kanssa pelaaminen on Nailed It! Baking Bash -pelin suola. Kilpailkaa ystävien kesken ja äänestäkää toistenne kakuista voittaja. Moninpeliä voi pelata vähintään kaksi ja enintään kuusi pelaajaa.

• Pelin isännöinti
    Kun haluat aloittaa moninpelin, napauta ISÄNNÖI PELIÄ ja jaa sitten HUONEKOODI pelaajille, jotka haluat kutsua mukaan peliin. Voit myös napauttaa HUONEKOODIN vieressä olevaa jakamiskuvaketta avataksesi laitteesi jakamisvaihtoehdot.

• Pelitilan valinta
    Kun olet napauttanut ISÄNNÖI PELIÄ, voit napauttaa PELITILAA valitaksesi kahdesta eri moninpelitilasta:

• KLASSINEN: Yritä luoda kakku mallin mukaan juuri niin kuin ohjelmassa.

• VAPAAMUOTOINEN: Luo kakku teeman mukaan. Ei tiettyä mallia tai tavoitetta – päästä luovuutesi valloilleen.

• Peliin liittyminen
    Jos ystäväsi on jo aloittanut moninpelin, napauta LIITY PELIIN ja anna HUONEKOODI. Napauta PELAA liittyäksesi peliin.

• Avatarin luonti
    Ennen kuin moninpeli alkaa, jokainen saa luoda oman avatarinsa. Valitse ensin perusmuoto ja napauta sitten KORISTELE AVATAR koristellaksesi perusmuotosi tarjottimilta löytyvillä esineillä (voit liikkua tarjottimien välillä nuolipainikkeilla). Kun olet valmis, vahvista valintasi pyyhkäisemällä nuolipainike ruudun poikki ja syötä sitten nimesi ja valitse VAHVISTA.

• Lukitut esineet
      Jotkin avatarin luomiseen tarkoitetut esineet ovat lukkojen takana. Voit avata esineitä käyttöösi valmistamalla kakkuja Leivontaharjoittelu-yksinpelitilassa ja jakamalla luomuksiasi muille.

• Pelin aloittaminen
      Jos isännöit peliä, voit aloittaa pelin sitten, kun kaikki pelaajat ovat valmiita ja luoneet avatarinsa.

• Äänestäminen ja voittaja
    Jokaisen moninpelin päätteeksi äänestätte toistenne kakkuja. Anna pisteitä vetämällä pronssi-, hopea- ja kultasijat suosikkikakkujesi päälle. Korkeimman pistemäärän saanut pelaaja voittaa pelin. Jos kilpailu päättyy tasapeliin, Jacques ja Nicole valitsevat voittajan.

• Väliaika
    Minipelien välissä saatte arvosanan suorituksistanne. Arvosanan voi saada esimerkiksi Jacquesin tekemistä sokkomakutesteistä tai olemalla nopein leipuri.

• Hämäykset
    Voittajaksi valittu pelaaja saa hämäyksen. Hämäyksiä ei ole pakko käyttää, mutta käyttämällä hämäyksen teet seuraavasta minipelistä haastavamman muille pelaajille.

Leivontaharjoittelu
Leivontaharjoittelu on yksinpelitila, jossa voit harjoitella leipomistaitojasi kaikessa rauhassa. Pelaa kakkuja omaan tahtiisi ja katso, kuinka täydellisiä tai hullunkurisia luomuksia saat aikaan. Täydellisyys ei ole välttämätöntä, joten anna luovuutesi kukoistaa!

• Valitse maa
    Navigoi eri maiden välillä napauttamalla nuolipainikkeita. Napauta PELATAAN! siirtyäksesi valitsemaasi maahan.

• Valitse kakku
    Navigoi eri kakkujen välillä napauttamalla nuolipainikkeita. Napauta PELATAAN pelataksesi valitsemaasi kakkua.

• Jaa luomuksesi
    Kun saat kakun valmiiksi, voit jakaa luomuksesi ystävillesi napauttamalla JAA! Esittele upeita kakkujasi ja haasta muut tekemään parempia!

Lukittujen esineiden avaaminen

Pelaamalla Leivontaharjoittelu-yksinpelitilaa voit avata koristeita, joita voit käyttää avatarin luomisessa Pelaa ystävien kanssa -moninpelitilassa.

Jokaista kakkua kohden on kaksi lukittua esinettä:

1. Ensimmäisen esineen saat läpäisemällä kakun ensimmäistä kertaa.

2. Toisen esineen saat jakamalla luomuksesi.

Minipelit

Nailed It! Baking Bash -pelissä leivot kakkuja pelaamalla läpi sarjan minipelejä. Jokainen minipeli vastaa yhtä leipomisprosessin vaihetta. Ennen kuin minipeli alkaa, sinua muistutetaan, mitä kyseisessä minipelissä tulee tehdä.

• Veistä
    Veistä suklaata sormella. Jokainen pyyhkäisy poistaa osan muotoilusuklaasta. Yritä veistää mallin mukaiseksi tai käytä luovuuttasi ja veistä omanlaisesi.

• Lisää suklaata
    Lisää suklaata sormella. Jokainen pyyhkäisy lisää muotoilusuklaata. Yritä veistää mallin mukaiseksi tai käytä luovuuttasi ja veistä omanlaisesi.

• Kakun maalaaminen
    Maalaa veistoksesi pyyhkäisemällä sormella. Voit valita eri elintarvikevärejä napauttamalla väriämpäreitä.

• Paista kerrokset
    Yhdistä raaka-aineet hyllyltä ruudun yläosassa näkyvän reseptin mukaisesti. Älä sotke pakkausta kakkutaikinaan!

• Värien sekoittaminen
    Yhdistä oikeat värit hyllyltä niin, että ne vastaavat ruudun yläosassa olevia värejä. Älä sotke väriainepulloja kuorrutteen joukkoon.

• Koristele
    Nappaa koristeita liukuhihnalta ja asettele niitä kakkuusi. Yritä maalata mallin mukaiseksi tai käytä luovuuttasi ja suunnittele omanlaisesi kakku.

• Koristele (viskaa haarukalla)
    Vedä haarukoita taaksepäin sormea käyttäen. Irrota sormi ruudulta viskataksesi koristeita kakkuusi. Koristeen lentorata näkyy ruudulla. Yritä tehdä mallin mukaiseksi tai käytä luovuuttasi ja suunnittele omanlaisesi kakku.

Jos et pidä haarukoissa olevista koristeista, voit viskata ne roskiin, jolloin haarukoissa olevat koristeet päivittyvät uusiin.

• Sokerimassan leikkaaminen
    Leikkaa ylimääräinen sokerimassa pyyhkäisemällä sormella sokerimassalevyn päältä. Yritä leikata mallin mukaiseksi tai leikkaa sellainen muoto, jonka uskot parhaiten sopivan kakkuusi.

• Leikkaa sapluuna ja suihkuta
    Leikkaa muodot pyyhkäisemällä sormella kartongin päältä. Yritä leikata mallin mukaiseksi tai leikkaa muoto, jonka haluaisit nähdä kakussasi.

Leikkaa kuvio irti ja suihkuta sitten elintarvikeväriä. Valitse haluamasi väri ja pyyhkäise sormella sapluunan päältä suihkuttaaksesi väriä.

• Kerroksien pinoaminen
    Pinoa kerrokset pudottamalla niitä ruutua napauttamalla. Varmista, että kerrokset ovat linjassa, jotta ne eivät putoa.

Joidenkin kakkujen kerrosten väliin on myös levitettävä voikreemiä, jotta ne tarttuvat toisiinsa. Levitä voikreemiä pyyhkäisemällä kakun päältä niiltä kohdilta, mihin haluat levittää voikreemiä.

• Veistä ja pinoa
    Veistä kakkupalat piirtämällä sormella ääriviiva kakun päälle. Yritä veistää ääriviivan mukaiseksi tai luo haluamasi muoto. Varmista, että kakkupalat ovat huolella leikattuja, jotta ne voidaan pinota toistensa päälle.

• Veistä ja kerää
    Veistä kakkupalat piirtämällä sormella ääriviiva kakun päälle. Varmista, että saat kakkupalat vuokaan.

• Tee pikkuleipä
    Muotoile pikkuleipätaikinaa sormea käyttäen. Liu'uta JATKA-painiketta siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.

Maalaa pikkuleipä pyyhkäisemällä sormella sen päältä. Valitse eri elintarvikeväri napauttamalla pursotuspusseja.

• Muotoilu
    Muotoile taikinaa sormeasi käyttäen. Yritä muotoilla mallin mukaiseksi tai muotoile sellaiseksi kuin haluat.

• Muotoiltujen osien yhdistäminen
    Yhdistä osat vetämällä ne lähelle toisiaan. Voit irrottaa yhdistämäsi osat vetämällä ne irti toisistaan. Yritä tehdä mallin mukaiseksi tai luo saatavilla olevilla välineillä haluamasi osa.

Haluatko lisätietoja pelistä Nailed It! Baking Bash? Käy Ohjeet ja tuki -sivulla.