Netflixin virhe NGP-6002

Jotain meni pieleen
Pahoittelemme, meillä on ongelmia pyyntösi kanssa. Yritä myöhemmin uudelleen.
Virhekoodi: NGP-6002

Tämä iPhonella tai iPadilla saamasi virheilmoitus tarkoittaa, että pelin ikäraja on korkeampi kuin Netflix-profiilisi lapsilukkoasetus.

Korjaa ongelma näin:

Tarkista profiilisi ikärajan asetukset

Voit muuttaa profiilisi sallittua ikärajaa ja muita lapsilukkoasetuksia tilisi Profiilit ja lapsilukko -kohdassa. Lisätietoja saat artikkelista Lapsilukko Netflixissä.

Jos profiilisi ikäraja on asetettu korkeammaksi kuin pelin ikäraja, noudata alla olevia ohjeita.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko lisää-kuvake.

4. Napauta Kirjaudu ulos uloskirjautumiskuvake ja vahvista napauttamalla Kirjaudu ulos.

5. Kirjaudu takaisin Netflixiin ja kokeile uudelleen.