Näin käytät puhelinta Netflixin ohjaamiseen televisiossa

Käytä laiteparitilaa, jos haluat käyttää puhelinta Netflixin ohjaamiseen televisiolla.

• Selaa Netflixiä ja etsi sarjoja ja elokuvia katsottavaksi

• Käytä pikanäppäimiä siirtyäksesi televisiolla Sarjoihin, Elokuviin, Uusiin ja suosittuihin sekä Omaan listaan

• Voit toistaa, keskeyttää, kelata sisältöä tai siirtyä toiseen jaksoon

• Voit muuttaa toistoasetuksia, kuten puhe- ja tekstityskielen

Laiteparitila on beetakokeilu, ja se on saatavilla pienelle osalle jäsenistä, joilla on Netflix-mobiilisovelluksen uusin versio asennettuna Android-puhelimeen tai iPhoneen ja jotka katsovat Netflixiä televisiolla tai striimauslaitteella. Jos haluat tarkistaa, kuuluuko tilisi beetakokeiluun, avaa Netflix-mobiilisovellus ja katso, onko oikeassa yläkulmassa laiteparitilan kuvake .

Yhdistä laitteesi ja käytä laiteparitilaa

1. Avaa Netflix sekä puhelimella että televisiolla.

• Varmista, että olet kirjautunut samalle Netflix-tilille molemmilla laitteilla.

2. Napauta mobiilisovelluksen oikeasta yläkulmasta laiteparitila.

3. Napauta Yhdistä televisioon.

4. Valitse televisio tai striimauslaite.

5. Valitse pyydettäessä profiili, jota haluat käyttää. Jos haluat käyttää laiteparitilaa, molempien laitteiden tulee olla kirjautuneena samaan profiiliin.

Saat molempiin laitteisiin ilmoituksen, jossa kerrotaan yhteyden muodostamisen onnistuneen. Kun olet kertaalleen yhdistänyt puhelimesi ja televisiosi, ne yhdistetään jatkossa automaattisesti, kun Netflix on auki molemmilla laitteilla ja ne käyttävät samaa profiilia.

Tästä tiedät, että puhelin on yhdistetty televisioon:

• Laiteparitilan kuvake mobiilisovelluksen oikeassa yläkulmassa näkyy valaistuna.

• Kun olet napauttanut laiteparitilan kuvaketta, ruudun alareunaan tulee ilmoitus ”Yhdistetty televisioon” ja television nimi.

Näin katkaiset yhdistetyn puhelimen yhteyden:

1. Napauta mobiilisovelluksen oikeasta yläkulmasta laiteparitilaa.

2. Napauta Katkaise yhteys.

Saat television oikeaan yläkulmaan ilmoituksen, jossa kerrotaan, että tällä hetkellä käyttämäsi puhelimen yhteys on katkaistu.

Puhelimen yhteys katkeaa automaattisesti myös, jos suljet Netflix-sovelluksen televisiolla tai puhelimella tai jos sammutat television.

Huomautus:Puhelin saattaa näyttää vielä useiden minuuttien ajan puhelimen olevan yhdistetty sen jälkeen, kun olet sulkenut Netflixin televisiolla.

Kun yhteys on muodostettu ensimmäisen kerran, puhelimesi ja televisiosi saattavat muodostaa yhteyden automaattisesti, kun Netflix on auki molemmilla laitteilla ja ne käyttävät samaa profiilia.

Vianmääritys

Useimmat uudet laitteet ovat tuettuja.

Varmista, että laite on päivitetty. Jos et osaa päivittää laitteesi järjestelmäohjelmistoa, lue laitteen käyttöohje tai ota yhteyttä valmistajaan.

Vaatii Android 7:n tai uudemman käyttöjärjestelmän ja Netflix-sovelluksen uusimman version, joka on saatavilla Google Play Kaupasta. Lue Netflix-sovelluksen päivittäminen Android-laitteessa.

Vaatii iOS 16:n tai uudemman käyttöjärjestelmän ja Netflix-sovelluksen uusimman version, joka on saatavilla App Storesta. Lue Netflix-sovelluksen päivittäminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Varmista, että käyttöjärjestelmä on ajan tasalla. Laiteparitila vaatii Android 7:n tai uudemman käyttöjärjestelmän ja Netflix-sovelluksen uusimman version, joka on saatavilla Google Play Kaupasta. Lue Netflix-sovelluksen päivittäminen Android-laitteessa.

Varmista, että käyttöjärjestelmä on ajan tasalla. Laiteparitila vaatii iOS 16:n tai uudemman käyttöjärjestelmän ja Netflix-sovelluksen uusimman version, joka on saatavilla App Storesta. Lue Netflix-sovelluksen päivittäminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Jos Netflix ilmoittaa "Televisiota ei löydy" sen jälkeen, kun olet napauttanut laiteparitilan kuvaketta puhelimestasi, varmista, että televisio ja puhelin ovat kirjautuneet samalle Netflix-tilille ja että Netflix avattu molemmilla laitteilla. Yritä sitten uudestaan. Sinun on ehkä käynnistettävä Netflix-sovellus televisiostasi uudelleen.

Jos sinulla on monta samaa mallia olevaa televisiota, Yhdistä televisioon (Connect to TV) -ruudulla saattaa näkyä television nimen tai mallin lisäksi merkkijono laitteisiin yhdistettäessä. Käy läpi televisiolistaa, kunnes saat yhteyden televisioon, jota haluat hallinnoida. Saat televisioosi ilmoituksen, jossa kerrotaan yhteyden muodostamisen onnistuneen.

Vain yksi puhelin kerrallaan voi olla yhdistettynä televisioon laiteparitilan kautta. Uuden puhelimen yhdistäminen katkaisee yhteyden muihin laitteisiin.

Jos puhelimesi kaikki laiteparitilan ohjaimet eivät toimi laitteiden yhdistämisen jälkeen, käynnistä Netflix-sovellus uudelleen televisiostasi ja yritä sitten uudelleen.

Useimmat televisiot ja suoratoistolaitteet ovat hetkellisesti valmiustilassa sen jälkeen, kun ne on sammutettu. Tämän vuoksi laiteparitila saattaa näkyä aktiivisena jonkin aikaa, kunnes laite on kokonaan sammunut.

Netflix-sovellus voi olla valmiustilassa, kun televisio on päällä, vaikka sitä ei kyseisellä hetkellä käytettäisi. Tämän vuoksi on mahdollista, että saat laiteparitilan käyttöön liittyviä kehotuksia.