Netflixin virhe AVF:11870;OS:61001;

Saatat saada virhekoodin AVF:11870;OS:61001;, johon liittyy tämä viesti:

Nimikkeen toisto ei onnistu. Yritä myöhemmin uudelleen.
(AVF:11870;OS:61001;)

Tämä virhe iPhonella tai iPadilla voi johtua siitä, että yrität katsella Netflixiä samalla, kun peilausyhteys tai AirPlay on päällä. Vaikka Netflix ei tue näitä ominaisuuksia, voit edelleen käyttää iPhonea tai iPadia Netflixin katseluun televisiolla yhdistämällä videokaapelin tai käyttämällä cast-toimintoa.

Voit myös kytkeä peilausyhteyden ja cast-toiminnon pois päältä seuraavien ohjeiden avulla:

1. Pyyhkäise ruutua yläosasta alaspäin iPhonella tai iPadilla.

2. Napauta peilausyhteyden (Screen Mirroring) painiketta ja napauta sitten Lopeta peilaus (Stop Mirroring).

3. Avaa Netflix-sovellus ja siirry aloitusnäytölle.

4. Napauta oikeasta yläkulmasta Cast-painiketta . Jos et näe sovelluksessa tätä painiketta, sinun on ennen jatkamista varmistettava, että laitteesi voivat muodostaa yhteyden.

5. Yhdistä laitteesi napauttamalla sitä esiin tulevasta valikosta.

6. Netflix avautuu televisiollasi. Sinun on ehkä kirjauduttava sisään Netflix-tilillesi.

7. Kokeile toistaa Netflixiä uudelleen iPhonella tai iPadilla.

Jos saat iPhonella tai iPadilla ilmoituksen Laitteita ei löytynyt (No devices found), korjaa ongelma näiden ohjeiden avulla.