Näin lisäät tai päivität maksutavan

Netflixin laskutusasiakkaat voivat lisätä tai päivittää maksutapoja noudattamalla seuraavia ohjeita:

Huomautus:
Jos laskutuksesi tapahtuu kolmannen osapuolen kautta suoran Netflix-laskutuksen sijaan, päivitä tiedot kyseisen kolmannen osapuolen sivuston kautta.
  1. Siirry Hallitse maksutietoja -sivulle.

Huomautus:
    Maksutapaa ei voi muokata Netflix-sovelluksella.
  2. Voit päivittää maksutavan valitsemalla nykyisen maksutavan vierestä Päivitä-painikkeen.

3. Lisää maksutapa valitsemalla + Lisää maksutapa.

Useiden maksutapojen lisääminen

• Maksutavan vieressä näkyvä Ensisijainen-merkki kertoo, mikä maksutapa on tilisi ensisijainen maksutapa, jota käytetään kuukausitilauksesi veloitukseen.

Huomautus:
    Jos olet lunastanut Netflix-lahjakortin, lahjakortin saldo käytetään aina ensin loppuun ennen Ensisijaisen maksutavan veloittamista.
  • Tilillesi lisättyjä vaihtoehtoisia maksutapoja käytetään varamaksutapoina. Varalle lisättyä maksutapaa veloitetaan vain, jos Ensisijaisen maksutavan veloitus ei onnistu.

Huomautus:
    Kaikkia maksutapoja ei voi käyttää varamaksutapoina.
  • Voit muuttaa Ensisijaista maksutapaa seuraavien ohjeiden avulla:

• Valitse kolmesta pisteestä koostuva painike sen maksutavan Päivitä-painikkeen vierestä, jonka haluat asettaa Ensisijaiseksi

• Valitse Aseta ensisijaiseksi

• Näin poistat vaihtoehtoisia maksutapoja:

• Valitse kolmesta pisteestä koostuva painike sen maksutavan Päivitä-painikkeen vierestä, jonka haluat poistaa.

• Valitse Poista.

• Lue lisätietoja kohdasta Näin poistat maksutavat tililtäsi.