Netflixin sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Vaihda Netflixiin kirjautumiseen käyttämääsi sähköpostiosoitetta menemällä sivulle Vaihda sähköposti. Saatat joutua kirjautumaan sisään, jos et ole vielä tehnyt niin.

• Jos olet paraikaa lasten profiilissa, vaihda toiseen profiiliin ja yritä sitten uudelleen.

• Muutoksen tekeminen saattaa edellyttää, että vahvistat henkilöllisyytesi.

• Sähköpostiosoitteen pitää olla 4–50 merkkiä pitkä.

• Toisella Netflix-tilillä käytössä olevaan sähköpostiosoitteeseen ei voi vaihtaa.

Jos et pysty kirjautumaan sisään nykyisellä salasanallasi, lähetä itsellesi salasanan päivitysviesti.

Jos unohdit tililläsi käyttämäsi sähköpostiosoitteen, siirry Päivitä salasana, sähköposti tai puhelinnumero -sivulle, napauta tai klikkaa En muista sähköpostiani tai puhelinnumeroani ja seuraa sitten annettuja ohjeita.