Netflixin virhe M7121-5006

Jos saat tietokoneella virhekoodin M7121-5006, johon toisinaan liittyy seuraava viesti:

Pahoittelemme, liian moni henkilö katselee tililläsi tällä hetkellä.

Netflix-tilisi sallittu yhtäaikainen ruutumäärä on tullut täyteen. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

1. Sulje muut selainvälilehdet tai -ikkunat, joissa Netflix on auki.

2. Sulje Netflix kaikista muista laitteista, joilla katsotaan samaan aikaan.

3. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Jos virhe ei korjaannu näillä ohjeilla tai sama tapahtuu uudelleen:

Jos luulet, että tiliäsi on käytetty ilman lupaasi, voit estää muita käyttämästä Netflix-tiliäsi.