Netflixin virhe 1000

Jos saat iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla virhekoodin 1000, johon usein liittyy seuraava ilmoitus:

Tämän elokuvan toistossa on ongelma. Kirjaudu ulos ja uudelleen sisään. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun.

Se viittaa yleensä siihen, että jotkin laitteessa olevat tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Käynnistä iPhone tai iPad uudelleen
  1. Pidä sivupainiketta ja yhtä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeista alhaalla samaan aikaan, kunnes liukusäätimet ilmestyvät. Vedä ylemmästä liukusäätimestä, niin että laitteestasi katkeaa virta.

• Jos liukusäätimet eivät ilmaannu, pidä nukkumispainiketta alhaalla, kunnes punainen liukusäädin ilmestyy. Liu'uta sitten säädintä.

2. Odota 10 sekuntia ja käynnistä laite uudelleen painamalla nukkumispainiketta.

3. Kun laite on käynnistynyt, kokeile Netflixiä uudelleen.