Netflixin käyttäminen Insignian televisiolla tai Blu-ray-soittimella

Tervetuloa nauttimaan Netflixistä Insignian televisiolla, Blu-ray-soittimella tai kotiteatterilla! Tästä artikkelista saat tietoa Netflixin ominaisuuksista sekä siitä, kuinka voit määrittää tilisi ja kirjautua ulos. Jos et tiedä tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa välilehden ”Netflixin asentaminen” ohjeita ja yritä löytää Netflix-sovellus niiden avulla.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää monilla Insignian laitteilla. Tuetuilla laitteilla voi käyttää mm. seuraavia striimausominaisuuksia:

Tuetut alueet
Netflixiä voi käyttää Insignian televisioilla ja Blu-ray-soittimilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Navigointi:
Useimmilla laitteilla Netflixin TV-sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa (komediat, draamat, TV-sarjat jne.) sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Kuvatarkkuus
Useimmilla laitteilla voi striimata Netflixiä teräväpiirtotarkkuudella nopealla verkkoyhteydellä, ja laitteet toistavat sisällön korkeimmalla tuetulla tarkkuudella (lisätietoja on Verkkoyhteyden nopeussuosituksissa).

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Näiden ohjeiden avulla voit ottaa käyttöön tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoisen äänen (mukaan lukien 5.1-tilaääni), jotka ovat saatavilla monissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Monet laitteet sallivat sinun mukauttaa tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen ulkoasua. Jotkut laitteet näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan tai eivät näytä niitä ollenkaan.

Lapsilukko
Netflixissä voit asettaa lapsilukon yksittäisille profiileille.

Kun haluat yhdistää Insignian television, Blu-ray-soittimen tai kotiteatterijärjestelmän Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja valitse alla olevista vaihtoehdoista laitettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Huomaa, että Netflixiä voi käyttää Insignian televisioilla ja Blu-ray-soittimilla ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Jos näytöllä on Netflix-kuvake

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

3. Näkyviin tulee koodi. Anna tämä aktivointikoodi osoitteessa netflix.com/activate.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Jos näytöllä ei ole Netflix-kuvaketta

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) On-demand-TV ja -elokuvat (TV & movies on demand).

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

• Jos Kirjaudu sisään ei ole näkyvissä, vastaa Kyllä kysymykseen Oletko Netflixin jäsen? -ilmoitus.

• Jos et ole vielä jäsen, rekisteröidy jäseneksi.

4. Näkyviin tulee koodi. Anna aktivointikoodi osoitteessa netflix.com/activate.

Laite on nyt yhdistetty Netflix-tiliisi. Nauti!

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä..

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Jos käytät älytelevisiota

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Asetukset (Settings).

2. Valitse Ohjeita (Help).

3. Valitse Nollaa ja poista käytöstä (Reset & Deactivate).

4. Valitse Poista Netflix käytöstä (Deactivate Netflix).

5. Vahvista käytöstäpoisto valitsemalla Poista käytöstä (Deactivate).

Jos käytät Blu-ray-soitinta tai kotiteatteria

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmä (System).

3. Valitse Palauta tehdasasetukset (Restore Factory Defaults).

4. Valitse Poista Netflix käytöstä (Deactivate Netflix).

5. Vahvista käytöstäpoisto valitsemalla OK.

Jos käytät Insignian Roku TV:tä

Kirjaudu ulos Netflixistä
  1. Aloita Netflixin aloitusnäytöltä.

2. Siirry vasemmalle avataksesi valikon ja valitse sitten Asetukset (Settings).

• Jos et saa valikkoa näkyville vasemmalta, siirry ylös ja valitse Asetukset (Settings) tai hammasrataskuvake rataskuvake.

3. Valitse Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

5. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Jos et löydä Asetuksia tai hammasrataskuvaketta:

1. Anna Netflix-sovelluksessa kaukosäätimen nuolinäppäimillä seuraavat painallukset:
    Ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Poista käytöstä tai Palauta (Sign out, Start Over, Deactivate, Reset).

3. Nyt voit kirjautua sisään eri Netflix-jäsenenä.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella useimmilla Insignian Ultra HD Roku ‑televisioilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset: