Netflixin käyttäminen Insignian televisiolla tai Blu-ray-soittimella

Tässä artikkelissa on tietoa Insignian television, Blu-ray-soittimen ja kotiteatterijärjestelmän Netflix-ominaisuuksista, kuten palveluun rekisteröitymisestä ja tililtä ulos kirjautumisesta. Jos et tiedä, tukeeko laitteesi Netflixiä, seuraa Netflixin käyttäminen -osion ohjeita.

Netflix-ominaisuudet
Netflixin käyttäminen
Kirjaudu ulos Netflixistä
Netflix Ultra HD ‑tarkkuudella

Netflixiä voi käyttää monilla Insignian televisioilla ja Blu-ray-soittimilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Kun haluat yhdistää Insignian television, Blu-ray-soittimen tai kotiteatterijärjestelmän Netflix-tiliisi, siirry aloitusnäyttöön ja valitse alla olevista vaihtoehdoista laitettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto.

Jos näytöllä on Netflix-kuvake

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Netflix.

2. Valitse Kirjaudu sisään ja seuraa ruudulla olevia ohjeita.

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä.

Jos ruudulla ei näy Netflix-kuvaketta:

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) On-demand-TV ja -elokuvat (TV & movies on demand).

2. Valitse Netflix.

3. Valitse Kirjaudu sisään ja seuraa ruudulla olevia ohjeita.

Jos haluat milloin tahansa tämän prosessin aikana aloittaa alusta ja/tai kirjautua sisään eri sähköpostiosoitteesta, syötä ohjaimen nuolinäppäimillä seuraava sarja:

• Ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

• Valitse Kirjaudu ulos, Aloita alusta tai Poista käytöstä.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

Insignia Roku TV

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

Huomautus:
    Jos Ohjeet ei ole näkyvissä, siirry ylös ja valitse Asetukset asetukset-kuvake.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet, Asetukset tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Aloita alusta, Nollaa tai Poista käytöstä.

Älytelevisio

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Asetukset (Settings).

2. Valitse Ohjeita (Help).

3. Valitse Nollaa ja poista käytöstä (Reset & Deactivate).

4. Valitse Poista Netflix käytöstä (Deactivate Netflix).

5. Vahvista käytöstäpoisto valitsemalla Poista käytöstä (Deactivate).

Blu-ray-soitin tai kotiteatterijärjestelmä

1. Valitse aloitusnäytössä (Home screen) Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmä (System).

3. Valitse Palauta tehdasasetukset (Restore Factory Defaults).

4. Valitse Poista Netflix käytöstä (Deactivate Netflix).

5. Vahvista käytöstäpoisto valitsemalla OK.

Netflixiä voi katsella Ultra HD ‑tarkkuudella useimmilla Insignian Ultra HD Roku ‑televisioilla. Suoratoistoon Ultra HD ‑tarkkuudella tarvitset:

• Netflix-sopimus, johon sisältyy Ultra HD -striimaus.

• Vuoden 2014 tai uudempi Ultra HD -televisio, jossa on Netflix-sovellus ja jolla voi katsoa Ultra HD -sisältöä 60 Hz:n virkistystaajuudella.

• Vakaa internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 15 Mbit/s.

• Striimauslaaduksi on asetettu Automaattinen tai Korkea.