Netflixin virhe UI-117

Jos saat virhekoodin UI-117, se tarkoittaa yleensä sitä, että jotkin laitteeseen tallennetut tiedot pitää päivittää. Yritä ratkaista ongelma seuraavien omaa laitettasi koskevien vianmääritysohjeiden avulla.

PlayStation 3

Kirjaudu ulos PlayStation Networkista

1. Valitse PlayStationin aloitusnäytöltä PSN.

2. Valitse Tilienhallinta (Account Management) ja paina kolmionäppäintä.

3. Valitse Kirjaudu ulos (Sign Out) ja vahvista valinta.

4. Valitse PlayStationin aloitusnäytöltä PSN, toisesta sarakkeesta oikealta.

5. Valitse Kirjaudu sisään.

6. Anna PlayStation Networkin sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

• Jos olet unohtanut sisäänkirjautumistietosi, PlayStationilla on ohjeet siitä, kuinka PSN-salasanan voi palauttaa.

• PSN-kirjautumispyyntö kysyy ensin käyttäjätunnusta (sähköpostiosoite) (Sign In ID, Email Address) ja antaa mahdollisuuden kirjautua sisään automaattisesti (Auto Sign-In). Merkitse automaattisen sisäänkirjautumisen (Auto Sign-In) valintaruutu, niin sinun ei enää tarvitse kirjautua uudelleen sisään PlayStation Networkiin joka kerta, kun käynnistät Netflixin.

7. Valitse Kirjaudu sisään.

• Sinua saatetaan pyytää hyväksymään PlayStation Networkin käyttöehdot (Terms of Use), ennen kuin voit yhdistää PSN:ään. Jos sinua pyydetään hyväksymään ehdot, lue ja hyväksy ne.

8. Kun olet kirjautunut PSN:ään, kokeile Netflixiä uudestaan.

Päivitä PlayStationin laiteohjelmisto

1. Valitse PlayStationin aloitusnäytöltä Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmäpäivitys (System Update) ja vahvista valinta.

3. Valitse Päivitä internetin kautta (Update via Internet) ja vahvista valinta.

4. Jos laiteohjelmistolle löytyy uudempi versio, vahvista valinta ja lataa uusi ohjelmisto.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

Poista Netflix-sovelluksen asennus

1. Siirry PS3:n aloitusnäytölle painamalla PS-painiketta >  Lopeta (Quit) > Kyllä (Yes).

2. Siirry TV-/Videopalvelut-kohtaan (TV/Video Services) ja korosta Netflix.

3. Paina kolmiopainiketta.

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse Kyllä (Yes).

Asenna Netflix-sovellus uudelleen

1. Siirry PS3:n aloitusnäytölle painamalla PS-painiketta >  Lopeta (Quit) > Kyllä (Yes).

2. Siirry TV-/Videopalvelut-kohtaan (TV/Video Services) ja valitseNetflix.

3. Valitse Kyllä (Yes) ladataksesi sen.

PlayStation 4

Kirjaudu ulos PlayStation Networkista

1. Kun olet PlayStationin aloitusnäytöllä, paina ohjaimesta ylöspäin, jotta pääset Toiminto-valikkoon (Function).

2. Valitse Asetukset (Settings).

3. Valitse PlayStation Network/Tilinhallinta (Account Management).

4. Valitse Kirjaudu ulos.

5. Valitse PlayStationin aloitusnäytöltä toisesta sarakkeesta oikealta PSN.

6. Valitse Kirjaudu sisään.

7. Anna PlayStation Networkin (PSN) sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

• Jos olet unohtanut sisäänkirjautumistietosi, PlayStationilla on ohjeet siitä, kuinka PSN-salasanan voi palauttaa.

• PSN-kirjautumispyyntö kysyy ensin käyttäjätunnusta (sähköpostiosoite) (Sign In ID, Email Address) ja antaa mahdollisuuden kirjautua sisään automaattisesti (Auto Sign-In). Merkitse automaattisen sisäänkirjautumisen (Auto Sign-In) valintaruutu, niin sinun ei enää tarvitse kirjautua uudelleen sisään PlayStation Networkiin joka kerta, kun käynnistät Netflixin.

8. Valitse Kirjaudu sisään.

• Sinua saatetaan pyytää hyväksymään PlayStation Networkin käyttöehdot (Terms of Use), ennen kuin voit yhdistää PSN:ään. Jos sinua pyydetään hyväksymään ehdot, lue ja hyväksy ne.

9. Kun olet kirjautunut PSN:ään, kokeile Netflixiä uudestaan.

Päivitä PlayStationin laiteohjelmisto

1. Valitse PlayStationin aloitusnäytöltä Asetukset (Settings).

2. Valitse Järjestelmäohjelmiston päivitys (System Software Update) ja vahvista valinta.

3. Valitse Päivitä internetin kautta (Update via Internet) ja vahvista valinta.

4. Jos laiteohjelmistolle löytyy uudempi versio, vahvista valinta ja lataa uusi ohjelmisto.

5. Kokeile Netflixiä uudelleen.

Poista Netflix-sovelluksen asennus ja asenna se uudestaan

1. Aloita PS4:n aloitusnäytöstä.

• Jos et vielä ole aloitusnäytöllä, pidä ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta painettuna ja valitse Sulje sovellus (Close Application) ja sen jälkeen OK.

2. Siirry TV ja video (TV & Video) ‑osioon ja korosta Netflix.

3. Paina ohjaimen Valinnat-painiketta (Options).

4. Valitse Poista (Delete).

5. Valitse OK.

Huomautus:
    Netflix-sovelluksen poistaminen ei poista Netflix-kuvaketta PS4:n aloitusnäytöltä.
  6. Valitse Netflix-kuvake. PlayStation-myymälä (PlayStation Store) avautuu.

7. Valitse Lataus-kuvake (Download).

8. Kun Netflixin lataus on valmis, valitse Käynnistä (Start).

9. Kirjaudu sisään Netflix-tiliisi ja kokeile striimata uudelleen.

• Sinua saatetaan ensin pyytää kirjautumaan sisään PlayStation Network (PSN) -tiliisi.

Älytelevisio

Käynnistä laite uudelleen

1. Irrota laitteen virtajohto.

2. Paina laitteen virtapainiketta kerran ja odota 1 minuutti tai irrota laitteen virtajohto virtalähteestä kolmeksi minuutiksi.

3. Kytke laitteen virtajohto takaisin.

4. Kytke laite päälle ja kokeile Netflixiä uudelleen.

Kirjaudu ulos Netflixistä

1. Siirry Netflixin etusivulle ja avaa sitten valikko siirtymällä vasemmalle.

2. Valitse alareunasta Ohjeet > Kirjaudu ulos > Kyllä.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos laitteesi on virhenäytössä:

1. Valitse Lisätietoja.

2. Valitse Kirjaudu ulos tai Nollaa.

3. Kirjaudu takaisin sisään ja kokeile Netflixiä uudestaan.

Jos et löydä kohtaa Ohjeet tai Kirjaudu ulos:

1. Tee kaukosäätimellä seuraavat painallukset tässä järjestyksessä: ylös, ylös, alas, alas, vasen, oikea, vasen, oikea, ylös, ylös, ylös, ylös.

2. Valitse esiin tulevasta valikosta Kirjaudu ulos, Nollaa tai Poista käytöstä.